Планетата земя – Площадка за опити на извънземни върху хора

в Конспирации

Планетата земя – Площадка за опити на извънземни върху хораПлощадка за опити на извънземни върху хора
Тайната на неведомите същества с тела на хора и глави на животни
В културата на много народи могат да се срещнат рисунки с изображения на богове с човешки тела и глави на животни. Тези създания може да са резултат от генетични опити на извънземни, твърди една от версиите.
Сензацията в Австралия и Южна Африка

Неотдавна в Южна Африка и Австралия бяха открити рисунки от епохата на първобитната култура – около 5000 броя. Това е работа на обща американска и австралийска експедиция, която се занимава с изучаването на скални изображения. Откритите релефи показват полухора и полуживотни. Например тялото на човек има глава на бик или обратното – тяло на кон, а главата е човешка. Това художество е създадено примерно преди около 32 хиляди години.
И в Австралия, и в Африка пещерите от това време са украсени с рисунки, които изобразяват едни и същи неведоми създания. В Австралия са открити и рисунки на коне с човешки тела, които в гръцката митология се наричат “кентаври”. Възниква въпросът как са могли австралийците да ги изобразяват по този начин, като се знае, че на този континент никога не са отглеждани коне.

Налага се изводът, че в тези далечни времена нашата планета населявали такива неведоми създания. Една от версиите твърди, че тези същества се появили в резултат от опити на извънземни върху хора, с помощта на генното инженерство.
Тези хибриди били напълно разумни същества. Например кентавърът Хирон, който бил син на Филира и бог Крон, бил наставник на героите от гръцките митове – Кастор, Язон, Афил, Полидевк и Асклепий. Хирон владеел музика, знахарство, лов и ясновидство. Бог Тот бил смятан за велик учен, който познава небето и може да преброи не само звездите, но и да премери цялото земно кълбо. Главата на Тот била на павиан или ибис.
Предполага се, че тези разумни кентаври изпълнявали ролята на работници в стопанската сфера, т.е. били помощен персонал.

В един британски музей има египетски папирус, на който е изобразена движеща се на задни лапи котка, която гони стадо гъски. След нея върви стадо козлета, гонени от чакали. Тези чакали също се движат на задни лапи и имат кошници на гърбовете.
Много писатели са написали трудове за съществата с човешки тела и глави на чакали: Адам Бременски, Павел Диакон, Марко Поло, Плиний.
В Древния Египет по този начин е изобразяван Анубис – богът на смъртта, покровителят на некрополите, мъртвите, на балсамирането и погребалните ритуали.
През 60-те години по времето на изграждането на автомобилно шосе в Крим бил открит каменен саркофаг. В него се намирал скелет на човешко тяло, с овча глава…
Археолози често намират в разкопаните гробове останки от полухора.
На територията на Междуречието също са открити изображения на неизвестни създания: например планински козли с дълги опашки, като на вълци, или с две глави, коне с гърбици, като при камилите, или коне, но с рога, кентаври и други непонятни животни с прави рога.

Вероятно извънземните са правили опит по хибридизация на различни представители на животинския свят.
През 1850 г. са открити около сто гроба от френския археолог Югюст Мариет, в района на пирамидата Сак-Кара. Той открил саркофаг, в който скелетите на животните били разфасовани и в него имало течност, която прилича на смола. Според археолога това са хибриди на животни. Египтяните се отнасяли боязливо към такива същества и затова, когато ги погребвали, разчленявали труповете им на парчета и ги заливали със смола. Тъй като вярвали в задгробния живот и придавали голямо значение на този факт. Смятали, че живото създание може да се върне към живота, и се стараели да попречат на това.

Тайнствените рогоносци
За пръв път череп на човек с рога бил открит от учения Фридрих Мейснер по времето на археологически работи в пустинята Гоби. Първо било предположено, че рогата са врязани в черепа, т.е. била направена имплантация. Но скоро учените стигнали до извода, че рогата са естествени, т.е. хибридът се родил с тях.
Подобни черепи били открити в гробове в графство Бредфорд, през 1880 г. Телата на тези същества били нормално развити. Рисунки с рогати човешки черепи се срещат и в други райони по света; един от тези райони е Перу.
Продължават ли опитите на извънземните?

Има предположение, че в тази епоха извънземните се опитвали да създадат хуманоиди с помощта на опити на генетично ниво. За това разказват монголски летописи. В тях става дума за раждането на необикновени деца. Например на един монголец му се родил син с изумрудена коса, плоски ръце и крака. За друг получовек пише, че той има едно око, разположено в средата на главата, между веждите. Има данни, че са се раждали деца с глави на кучета и котки. За тези факти писали средновековните учени Ликсофен, Уго Апдрованди и Амбруаз Паре.

И днес се раждат уродливи деца. СМИ пишат за такива случаи. Например за дете със синьо-зелена кожа, за дете с хриле или едно око на челото. Дори се родило момиче русалка. За това писаха СМИ през 2000 г. в Индия. В град Полачи, в една от градските болници, се родило дете с опашка на риба, което живяло малко.
Пак в Индия една овца родила необикновено агне. То нямало козина, а муцунката му приличала на човешко лице. Агънцето също не живяло дълго.
Какви са тези същества – хибриди или мутанти?
Засега няма отговор на този въпрос.

Източник: bultimes.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ