Конспирация и съдебна манипулация

в Конспирации

Конспирация и съдебна манипулация
Манипулация по делото на Войнски съюз +ВИДЕО
От година и половина върви цирк по делото в Бургас!

Международна театрална постановка с предизвестен край или колко сме зависими от БХК? Да спреш международен скандал!

Да спасиш човешки живот и да бъдеш осъден!
Бургаски съд става съучастник на международни провокация !

Някога в едни други времена на тези мъже щяха медали да им дадат, че са запазили честа на майка България, а днес водят дела срещу тях !

Прокуратура, съд и МВР в една манипулативна постановка от БХК!
Тук не става дума за хибридна война, в която падат жертви невинни хора! В стремежът си за да си заработят хонорарите соросоидите попадат на истински Българи и така тяхната театрална постановка е предотвратена и техните брожения против държавността и чисто човешките граждански права на хората там са осуетени и днес от Войнски Съюз „Васил Левски“ се борят само за едно – истината да възтържествува!

Защото истината може да бъде само една, а другото е въпрос на гледна точка! С лъжесвидетелстване, негодни доказателствени материали скалъпен протест не се прави !

ПОРЕДНОТО НАГЛАСЕНО ДЕЛО СРЕЩУ ОПЪЛЧЕНИЕТО!

ПОРЕДНОТО НАГЛАСЕНО ДЕЛО СРЕЩУ ОПЪЛЧЕНИЕТО! Сагата със скалъпеното дело продължава. Прокуратурата притисната от соросоидните анти-български НПО-та дори прилага обработени преди това видеа като "доказателства". Техните свидетели (докараните наемници от Украйна) са се прибрали и днес не могат да бъдат призовани. Тях даже умишлено се опитват да ги прикрият, защото те са в основата на провокацията. Следим внимателно какво се случва и надеждата ни остава във почтеността на БЪЛГАРСКИЯТ СЪД! Следващото заседание е за 16.03.2018г, който има възможност нека се присъедини в подкрепа на момчетата. Воински съюз "Васил Левски" БНОпълчение "Шипка" контакти: 0889595222 / 0882000977 bnoshipka@gmail.com www.bnoshipka.org

Публикувахте от Новини BG – Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'' в 15 януари 2018 г.

Побеждават силните духом, другото е ала-бала!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ