Британският вестник ”Сън” помества обширен материал за Ванга

в Свят


Британският вестник “Сън” помества обширен материал за българската пророчица Ванга и припомня предсказанията й за 2018 г.
Таблоидът помества статията под заглавие: „Коя е баба Ванга? Жената, която предрече терористичното нападение на 11 септември 2001 година, Брекзит и възхода на „Ислямска държава“, има две големи предсказания за 2018 година“.

„Сън“ припомня житието на българската пророчица и нейните големи предсказания, като отбелязва, че преди да умре от рак на гърдата през 1996 година, е предрекла, че нейните умения ще бъдат наследени.

Вестникът отделя специално място на задаващата се 2018 година, за която баба Ванга е направила две големи предсказания.
Първото, че Китай ще се превърне в следващата глобална суперсила, като ще измести Съединените щати, което е напълно възможно, като се имат предвид статистическите данни, предвиждащи спад в глобалния икономически принос на Съединените щати и продължаващ ръст на китайската икономика.

И второто, че на Венера ще бъде открита нова форма на енергия. Що се отнася до това предсказания, „Сън“ пише, че поне до момента няма планирана мисия до планетата, но новата космическа сонда „Паркър“ на НАСА, която трябва да се приближи безпрецедентно близо до Слънцето, предвижда използването на гравитационната сила на Венера в изпълнението на тази мисия.
Източник: dnes.dir.bg

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ