Трилатералната комисия

в Конспирации

Трилатералната комисия е учредена през 1973г. от частни лица от Западна Европа, Япония и Северна Америка за взаимодействие между трите големи световни сектора. Основател е всеизвестният милиардер Давид Рокфелер с неговия близък помощник Збигнев Бжежински, главна фигура в Съвета за чуждестранни връзки. Трилатералната комисия е изцяло частно мероприятие, неговите цели обаче съвсем не са от частен характер. Двете организации- Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия са управлявани от едни и същи хора и имат една и съща цел: „Едно световно управление“. Съветът за чуждестранни връзки е идеологическата организация, докато Трилатералната комисия е изпълнителят на задачите.

През 1973г. Трилатералната комисия набелязва президент и вицепрезидент на САЩ двама члена на организацията- Джими Картър и Уолтър Мондейл. И те са избрани. Всички останали министри и заместник-министри са членове на Трилатералната комисия. Херолд Браун- министър на отбраната, Блументал- министър на финансите, А.Янг- пълномощен министър към ООН, Зб.Бжежински-национална сигурност. Основната трилатерална структура изглежда така:

ФИНАНСОВО БРАТСТВО – Ню Йорк

Трилатерален изпълнителен комитет – ЯПОНИЯ , ЕВРОПА

Развити държави с 80% световна продуктивност Втори, Трети и Четвърти свят

Организацията обхваща почти всички сектори. Тя владее най-важните университети: Колумбийския, Джорджтаунския,Харвардския,Хувъровия институт,университетите в Хъдзън,Масачузетс и др.,най-големите фондации като Рокфелер, Форд, Карнеги и много други,най-големите и известни вестници и радио-телевизионни станции: „Ню Йорк таймс“, „Лос Анджелис таймс“, „Чикаго сън таймс“, „Си Би Ес“ и др.

„Трилатеризмът“ може да се счита за британска конспирация, внесена в САЩ чрез Хенри Кисинджър, който е един от директорите на Съвета за чуждестранни връзки, както и на Трилатералната комисия.

Този „световен колектив“ наброява няколко стотин души, които управляват не само САЩ, но и целия свят, и то само в съответствие със собствените си интереси. Трилатералната комисия не е тайна формация, а официална организация със специално предназначение: политическо влияние, налагано чрез финансова подкрепа.

В програмата му са включени два плана:

1. Аграрен план и международен хранителен резерв- т.е. пълен монопол върху хранителните ресурси и възможностите да се манипулира с него

2. Енергиен план- т.е. абсолютен монопол върху енергетиката на отделните държави. Именно те настояват да се затворят редица атомни централи, включително и нашата.

Най-големите държави- САЩ, Русия, Китай,Канада и Англия са вече изцяло в техните ръце.

Източник: xnetbg.net

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ