Таско Ерменков доказа, че от ГЕРБ до един са идиоти!

в България

Таско Ерменков доказа, че от ГЕРБ до един са идиоти!

Таско Ерменков
От ГЕРБ излязоха с декларация против правото на лично мнение у нас!

Как от диктаторската група на ГЕРБ си представят онази Демокрация, която им донесе всичко, без да имаме право да имаме лично мнение?

Според ГЕРБ целият български народ трябва да мисли едно и също – това, което е заповядал великият диктатор !
Трябва да чете само едно и също – това, което е казал царят Слънце, а всичко друго се квалифицира като „фалшива новина“!

И така от ГЕРБ не говорят за скандала с ЧЕЗ, не казват за приливите на язовири и не казват защо се закриват болници и училища !

Няма скандал с църковни имоти, нали ?
Няма откраднато ДДС?
Не е ограбена страната?
Според тях всички са щастливи и живеят богато!

Престъпност няма, макар да разстрелват и техни хора показно по улиците ! Всичко е цветя и рози, но най-големият проблем в страната са постовете във Фейсбук на този или онзи политик !

И ако Таско Ерменков виртуозно ги нарече идиоти като юридически ги завъртя по няколко закона, членове и трикове сега проблемът е, че те се възприемат като идиоти и се чувстват обидени от истината!

Излизат с декларация как ги бил обидил Таско Ерменков !

Според правилата на Фейсбук:
Всяко Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

И те се позовават на това за да вдигнат медиен шум !
Всичко публикувано във Фейсбук е собственост на Фейсбук следователно декларацията на ГЕРБ трябва да е срещу Фейсбук, нали?

Таско Ерменков показва завидни юридически познание чрез който ги нарече идиоти, ама не точно!
Накратко той използва литературен цитат на Христо Ботев!
Което не може да бъде използван в съдът, защото става дума за литературен герой и няма правна тежест следователно той много деликатно им тегли една майна без да могат да го осъдят!

Само от БСП постъпиха малко лицемерно като се разграничиха от личното изказване на Таско Ерменков, макар всички до един да са дълбоко убедени в себе си, че от ГЕРБ до един са идиоти!

Но такова е политическото говорене в страната и това е нивото на политиците – за да те разбере един простак трябва да му говориш на езика на простака !
И това доказва тезата на Таско Ерменков, че те наистина са идиоти !
А от ГЕРБ потвърдиха тезата му, като тази декларация не води до нищо – на практика поредната идиотска постъпка!

С поздрави от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ