Супер нагли

в България

Супер нагли
ГЕРБ Супер нагли в лъжите си за ЧЕЗ!

Виж няколко акцента и гледни точки за който никой не говори!
„Не може да става въпрос за скрито придобиване на ЧЕЗ, защото знаем кое е юридическото лице”, каза депутатът Делян Добрев по повод скандалите със сделката за ЧЕЗ !

Как пък доверие ще вдъхне този министър на обществото? След като нашумя с далаверите си и скандалите корупционните схеми с родата си точно той ли трябва да говори за ЧЕЗ?

ГЕРБ са супер нагли узурпирали властта и готови на всичко да я стискат до край !
Борисов заяви, че вече оставки няма да има, но досега каквото е казал е станало обратното !

ДПС заявиха, че са готови да съуправляват ! Патриотите нещо са притеснени от този развой на събитията ! БСП подават сигнал в прокуратурата за ЧЕЗ!
И така всички сме наясно как се прехвърлят фирми с кредити и заеми, със задължения на така наречените хора Лимонки!

Никой не говори за ЧЕЗ и техните кредити и задължения, никой не казва какви ангажименти са имали, какво да построят, какво да изградят и колко къде да дадат?

Само едно е ясно, че се замитат следи !
Сигурно на по-късен етап ще стане ясно, че от ЧЕЗ са имали неизпълнени ангажименти за който Гинка някак си е наследила ! Бойко Борисов като полицай е проверявал тази сделка по времето на царят, а що се прави на ощипана мома, че не знае?

Нима по-късно Борисов не продаде и другите дялове на ЧЕЗ? Няма по-прост народ от нашия и по-лъжливи политици нагли и безочливи излизат и заявяват някакви неща, които не кореспондират нито с истината, нито с фактите, а народът дали им вярва или не изобщо не им пука!
Време е за да изринем политическата хунта като сняг, защото в Европа пада голям смях !
И докато в Европа се смеят с нас, тук супер наглите от ГЕРБ продължават!
От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ