Ставри Калинов моля Ви! Моля, моля!

в България

Ставри Калинов моля Ви! Моля, моля!


Нека всички Българи тук и по света да се обединим в едно национално начинание!
Един проект на Ставри Калинов може да обедини всички Българи в една мисъл, в едно начинание, в едно национално сътворение!

Ставри Калинов представи една идея в студиото на “ДЕНЯТ ЗАПОЧВА“ с Г. Любенов на 22 Юли 2018г. Ние от Bultimes EU призоваваме тази идея да ни сплоти, да ни направи национално отговорни и всеки да бъде съпричастен, всеки да даде своят дан, всеки да бъде част от ние, а всички ние заедно да бъдем част от творческият процес на сътворението на този храм на българският дух!Ставри Калинов и Стефан Пройнов

Ние от Bultimes три пъти молим Ставри Калинов да призове всички медии и всички Българи да направят една дарителска кампания, всички да изпратим по един лев или колкото ни сърце дава!
Всички Българи да изпратим по един голям камък от родното си място!
Всички Българи да се обединим в тази идея и тя да се превърне в една реалност – реалност, в която сме дали частица от себе си всички ние!

Всеки един от нас да предаде своята частица любов кой с левче, кой с камък, кой с труд!

Ставри Калинов и Стефан Пройнов

Този духовен храм ще се въздига на 33 метра височина и на върхът му ще бъде хан Аспарух – този, който някога е казал ”Тук ще бъде България“ да се знае! С насочено копие към Бог и към Космосът!

Монументът ще е кух и наподобяващ вулкан през който да можеш да достигнеш до върхът, а от там ще се открие гледка над София и към Витоша, ако щете!

Паметникът ще е ориентиран към четирите посоки, а гледката от него ще е уникална!
Ставри Калинов получава подкрепата си от Министерството на Културата и кметската администрация!

Но сега е нужно да дадем и всички Българи своята подкрепа!
И както е казал великият Иван Вазов ”и ний сме дали нещо на света и на вси славяни книга да четат”. Но за да се случи това начинание ще трябва да се съберат 7 милиона лева!
И точно тук ние призоваваме Ставри Калинов и неговият екип да организират кампания по набиране на средства!
А ние медиите ще направим това прекрасно начинание в обществено достояние!
Сега ние казваме на Ставри Калинов три пъти моля!
Отворете дарителски сметки да направим кампания да си върнем гордостта и на мястото на Мавзолея да увековечим една идея!
И да завършим тази публикация пак с Вазов:

„Стресни се, племе закъсняло!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
След теб потомство иде цяло
– какво ще да му завещайш?”

efekt-2

Вижте още от bultimes

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе