Проект – Разкритие

в Конспирации

И сивите, и блондините имат възможност да трансформират материята в енергия, както и енергията в материя. Като се има предвид драматичното положение, до което е доведено съвременното човечество, на 8 май 2001г. в Националния пресклуб на САЩ във Вашингтон бе проведен необикновен форум от огромно значение за цялото човечество и цивилизацията. Достойни хора начело с д-р Стивън Гриър обявиха пред световната общественост проекта си под наименованието ,,Разкритие“.

На тази историческа среща свидетелски показания дадоха общо 25 военни, разузнавателни, правителствени и корпоративни представители, които са били обвързани с НЛО проекти и разследвания през изминалите повече от 50 години.

Сред далите показания са имената на следните свидетели: Генерал-майор Василий Алексеев – Русия, полковник Дуайн Андерсън, полковник Чарлз Браун от ВВС на САЩ, капитан Робърт Саелъс – ВВС на САЩ, Мърл Шейн Макдау от Атлантическото командване на САЩ, астронавтът д-р Едгар Мичъл – САЩ, майор Джордж Файлър от разузнаването на ВВС на САЩ, сержант Клифърт Стоун и полковник Джо Войтехски от армията на САЩ, полковник Рос Дериксън от ВВС на САЩ, Майкъл Смит – бивш диспечер на въздушното движение на ВВС на САЩ, Греъм Бетюн – бивш командир от ВМС на САЩ и пилот от отряд за свръхсекретно разчистване към ВВС на САЩ и главен сержант Дан Солтър – бивш военен от ВВС на САЩ и оперативен служител от НРС за космическо разчистване.

Невоенни служители: предприемачът Доналд Филипс – корпорация ,,Локхийд“, Джон Калахъм – началник отдел във Федералната авиационна агенция, занимавал се с катастрофите и службата за разследване, д-р Пол Циз и д-р Робърт Ууд – инженери от авиокомпанията ,,Макдонлад Дъглас“, Ник Поуп – представител на Британското министерство на отбраната, Дона Хеър – служител на НАСА, Нийл Денилс – пилот от Обединени въздушни линии Великобритания, д-р Керъл Роузин – ракетно-отбранителен консултант и бивша говорителка на Вернер фон Браун, САЩ.

Срещата на високо равнище е отразена по американски интернет сайт и е проследена от над 250 000 души. Следващото й пряко излъчване, отново по интернет се е състояло в Националния пресклуб и също е посетено от подобен брой интересуващи се. Хиляди от цял свят станаха съпричастни на небивало до момента събитие. Проблемът при провеждането на срещата е, че много американски институции начело с НАСА по всякакъв начин пречеха и блокираха достъпа на медиите, за да не се разгласят истините от събитието със световно значение.

Проект ,,Разкритие“ беше стартиран през 1993г. от доктора на медицинските науки Стивън Гриър с цел да се открият най-достоверните военни и правителствени свидетели осведомени за феномена НЛО и реалното присъствие на извънземни цивилизации на Земята. Той сполучливо интервюира над 400 очевидци от цял свят, повечето от САЩ, Великобритания, Русия, Германия и т.н. Проектът успя да разкрие и докаже, че правителството на САЩ повече от 50 години е криело не само от американския народ, но и от целия свят разтърсващи сведения, техника и технологии от извънземен произход. Прикриваната информация, се отнася до системи за движение с антигравитационни двигатели, възстановени от катастрофиралите космически кораби от извънземен произход на американска територия.

Системите за движение, използващи технологията на електромагнетизма и енергията в състояние ,,точка нула“ за производство на огромно количество подемна антигравитационна сила и т.н. без каквото и да е замърсяване на природната среда, и досега се крият от човечеството. Крият се и ред други изобретения и технологии, които биха ни освободили от зависимостта от петрола, природния газ и опасната ядрена енергетика. Антигравитационната технология би променила транспортната инфраструктура на съвременната цивилизация и проблемите, които сега създаваме ще отидат в историята.

Както малко по-късно с разбра от достоверни източници, извънземните представители на Светлите Сили на Космоса са се надявали проект ,,Разкритие“ да бъде проведен от американското правителство. Но и до днес нищо не се случи. Затова са решили да изиграят главната роля за осветляване на присъствието си на планетата, и то в най-близко бъдеще. Те са принудени да го направят главно заради глобалното екологично, духовно и морално-етично състояние на планетата и човечеството, и ако човечеството само не се реши (въз основа и на това разкритие) да промени начина си на живот, то ще се самоунищожи или ще принуди високоразвитите нива на Разум в Космоса да го премахнат! Нашата цивилизация (превърната по-скоро в ,,дебилизация“) не е нужна на никого в Космоса в този й безобразен вид. Човечеството се е превърнало в ненаситен консуматор и разсипник на природни блага, без да създава почти нищо ценно.

От друга страна, времето вече е невероятно ускорено, а рехавото ни и манипулирано съзнание не може адекватно да реагира на опасните процеси, течащи в реален план. Сега в залога влизат планетата и цивилизацията. Или се пробуждаме и осъзнаваме, тръгвайки по истинския, Божествения път на развитие, или пропадаме вдън вселенските бездни! При това завинаги! Днес за всеки един индивид на планетата, консумиращ благата й трябва да е ясно, че нещата са стигнали дотам, че от нас зависи спасението на расата и цивилизацията ни! А не, както досега по-голямата част от човешката маса бездейства с оправданието:

,,Ами какво зависи от мен, не мога нищо да направя“! Жизнената позиция, ,,на мекотелото“ може да завлече цялото човечество в бездна, от която спасение няма.

Днес на планетата Земя повече от всякога са нужни смели и решителни личности, а не долнокачествени, коравосърдечни твари, дошло ан този свят да ламтят за благата й. Животът във Вселената е създаден от Божествени величия, които искат да видят себе си отразени в наше лице. В противен случай, както е казано, гнилите корени от райската градина ще бъдат унищожени, при това завинаги! За пореден път трябва да се повтори: На съвременното общество и цивилизация, на планетата и на Космоса са нужни силни, достойни, устойчиви, високо морални и високо отговорни хора, а не мафиотско-бандитска и брутална пасмина!

Източник: illuminatibg.blogspot.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ