Оракул Елиаху Залман: Турция и Русия са на прага на Апокалипсис

в Конспирации

Страшното пророчество на оракул Елиаху Залман смразява кръвта. Според Всевиждащия Русия и Турция скоро ще започнат апокалиптична война, която ще засегне цялата планета.

Зловещо пророчество започна да се сбъдва, когато руският президент Владимир Путин отне Кримския регион от Украйна, предизвиквайки негодуванието на международната общност. За това говори еврейският оракул Елиаху Бен Шломо Залман още през 1797-ма година. Тогава малко преди смъртта си той предупреждава еврейския народ да започне да се подготвя за края на света, когато Русия превземе Крим.

Зловещото пророчество на оракула е крито от света дълго време. В крайна сметка то бе публикувано официално преди време и започна да с сбъдва, когато руският президент Владимир Путин отне Кримския региона от Украйна.

Елиаху Залман е мистик, известен като Виленският Гаон – Праведният гений от Вилнюс. Неговите думи звучат страшно от миналото: И когато чуете, че руснаците са стигнали до Константинопол, трябва да сложите дрехите си за Шабат и да не ги сваляте, защото Месията може да дойде във всеки един момент. Оракулът вещае една плашеща перспектива, а именно, че Русия ще започне пагубна война с Турция.

Израил Бен Елиезер – друг мъдър човек от същата епоха, предсказва, че Русия ще се обедини с мюсюлманите преди последната битка. Като че ли тези пророци се оказват прави. Москва вече влезе в съюз със сирийския лидер Башар Асад, ислямисткия режим в Иран и Ислямската въоръжена групировка Хизбула в Сирийската гражданската война. Предстоящият кървав конфликт все повече и повече привлича много заклети врагове от двете страни на конфликта. Това включва Русия, САЩ, Иран, Саудитска Арабия, Франция и Великобритания.

Пророчеството на Виленския Гаон е пазено в строга тайна абсолютно съзнателно. Миналата година правнукът му – равинът Моше Щернбух обаче за пръв път го съобщи на обществеността. В пророчеството се говори за Константинопол, който днес се казва Истанбул и е най-големият и най-важният град в Турция.

Продължението на пророчеството звучи още по-страховито. Оракулът казва: Руснаците ще дойдат – ще дойдат заедно със синовете на Исмаил. Синовете на Исмаил са мюсюлманите, които са потомци на Исмаил, първият син на Авраам, за който се казва, че е погребан в Мека. Какво ще се случи след това – молим се никога да не разберем.

Източник: sanovnik.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ