Мая Манолова: Ще се борим за по-високи доходи на българските граждани

в България

 Мая Манолова: Ще се борим за по-високи доходи на българските граждани
Мая Манолова: Ще се борим за по-високи доходи на българските граждани

Манолова внесе 5000 подписа в ЦИК за регистрацията на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за парламентарните избори

В следващия парламент ще продължаваме да настояваме да бъдат увеличени доходите на българските граждани. Това е предизвикателството пред нас. Ще настояваме за подкрепа за бизнеса, домакинствата, младите семейства, самотните родители и уязвимите заради по-високите сметки за ток, парно и вода. Ние сме безкомпромисни, когато става дума за разграждане на едноличния модел и за съдебна реформа.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се БГ! Ние идваме!“ пред медиите днес преди да бъдат внесени 5000 подписа в ЦИК за регистрацията на коалицията за парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.

Ние сме формацията, която е най-близо до хората и която се занимава с най-належащите им проблеми. Ще се стремим към по-висок резултат на изборите. По предложение на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ с актуализацията на бюджета пенсиите са преизчислени и втората година от майчинството е увеличена от 380 лв. на 650 лв., припомни Манолова.

Тя посочи, че към досегашните пет формации в коалицията – „Изправи се.БГ“, „Ние идваме“, „Движение 21“, ДБГ и ЕНП се добавят два нови субекта – ЗНС и „Движение на непартийните кандидати“ (ДНК).

Готови сме да подпишем споразумение с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ за общо управление. Това е очакването на българските граждани, така че ние ще работим за мнозинство на промяната, ангажимент за което да се поеме още преди изборите от формациите на промяната, каза още Манолова.

efekt-2

Тя заяви, че ще бъде водач на листата в 23 МИР-София, Арман Бабикян в 24 МИР-София, а Николай Хаджигенов – в 25 МИР-София.

Loading...

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ подкрепя кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Многократно сме казвали, че това е президентът, който застана на страната на българските граждани по време на протестите през 2020 г. Това е институцията, която се държа почтено, достойно и смело, каза още Манолова.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе