Мая Манолова: Аз вярвам на тези хора

в България

Мая Манолова: Аз вярвам на тези хораМая Манолова твърдо застава зад исканията на хората за сваляне на това правителство.

Истината е, че всички ние сме свидетели на това, което се случва в страната ни и реакцията на правителството.

Манолова: Да кажем заедно на мафията вън, да кажем стига толкова на едноличният модел на управлението на страната! Да кажем не на страха и да се обединим.

Сега е моментът за национално обединение в един общ фронт за национално спасение като всички ние заслужаваме един по-справедлив живот и едно достойно бъдеще за децата ни тук в България, а не в изгнание!

Едни спокойни старини на нашите близки в условие на стабилност, ред и сигурност, в условие на нормалност не на геноцид и изтребление!

Длъжни сме не само заради дедите ни, длъжни сме заради идните поколение, защото това е нашата България и друга като нея нямаме!

Аз вярвам в тези хора и те вярват в мен! Това е чест и отговорност, това е кауза – защитата на отечеството е дълг на всеки един от нас да се борим с враговете на републиката отвън и отвътре е задължение!

Аз вярвам на тези хора, а ти?

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ