Конспирация! Фини прахови частици ! Откъде се взеха ?

в Конспирации

Фини прахови частици ! Откъде се взеха ?Фини прахови частици!
Истината, която ще Ви шокира от къде се взеха тези фини прахови частици ?
Химическите следи от самолети „Кемтрейлс, съдържат бензол, никел, живак, обогатен уран и др. Извършват се от самолети на НАТО. Там където има бази на НАТО има и такива самолети, които не се нуждаят от разрешение от никого, за да пръскат.

 

Те са нов тип специално създадени самолети и струите излизат от местата, където бяха седалките.
На тези тежки метали се дължи увеличения брой ракови заболявания и много други нови болести, както и мозъчни увреждания.

 

Пръскането става на всеки 4-7 дни, за да се осигури постоянен слой от тези метали във въздуха, които ние всички дишаме. Те се свързват директно с устройството ХААРП и служат като проводник на електромагнитните вълни с различна честота, които ХААРП изпраща и по този начин може да се влияе на климата, създавайки дъжд, суша, цунами, земетресения и други климатични промени.

Фини прахови частици!
В скоро време ще ни забранят да имаме собствени семена и ще се храним само с храните на Монсанто, които са генномодифицирани и устойчиви на тежките метали в атмосферата и почвата.

Целта е постигане на ,,Златния милиард,, (т.е. драстично намаление на човечеството).
Искат ни постоянно болни, за да може да се поддържа и фармацефтичната индустрия. От 92 г. се пръска над Гърция.
Има слухове, че е създадено устройство наречено Кембастерс от американския откривател Дон Крофт, което може да унищожава тези метали и в момента се чува, че се ползува в Крит. Това устройство струва около 1500 евро. за тези, които се интересуват.
Никоя държавна институция не е в състояние да говори открито за това….
Журналистите от канал ,,Контра, ,ще направят жалба до правителството.
Фини прахови частици още ли се чудите как йонизират въздуха над и около Вас ?

oparlapipas.com /grigorsimov.blog.bg/ budnaera.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

  1. Слушаите селяни от СОФИЯ стига сте се глезили вече ми писна от вас или ходете с противогази и мълчете или си вземете партакежите и вървете на чист въздух на село .СОФИЯ нпреди никога не е била два милиона.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ