Конспирация! Все още никой не е обяснил защо Русия ще напада Европа.

в Конспирации

Конспирация! Все още никой не е обяснил защо Русия ще напада Европа.
Русия ще напада Европа.
Не могат да го обяснят и ония, дето не спират да повтарят, че Русия се издържа само от износ на газ и нефт, като едни от най-важните пазари са точно европейските.
„Експертите“ мълчат защо Русия ще си нападне пазарите, което ще доведе до срив на собствената и икономика. Все пак, нали ако стане война, който и да бие, договорите за износ на нефт и газ вече няма да важат. Ако бие Русия – що да продава нефт? А и на кого ще го продава, като ще има сринати икономики в Европа. Ако бие Европа – ей ти безплатни нефт и газ в Сибир. Ако САЩ дадат де …
А и да не забравяме, че руската икономика трябва да фалира и да се срине до 1 година след присъединяването на Крим, защото 2 милиона гърла са прекалено тежко перо за издръжка и то така изведнъж. Това беше преди 3 години …

А Европа е маааааалко повече от 2 милиона допълнителни гърла за хранене. Значи руската икономика трябва да се срине на втората минута след анексирането на ЕС ?
Или няма да има анексия и съответно приемане на няколкостотин милиона гърла за хранене, щото ще се използват ядрени оръжия да се посмали популацията? Мхм, то щото като хвръкне ЕДНА ядрена ракета и изобщо няма да полетят още няколкостотин от двете страни на Атлантика ….при този сценарий, на хлебарките изобщо няма да им пука след това. Щото не се очаква да оцелее нещо друго.
Ако няма размахване на ядрени шамари, значи НАТО ще смаже Русия за 5 минути (така викат експертите, щото така сочели статистиките за броя на самолетите, танковете, пехотата и т.н.). Ми тогава значи кеф за Европа бе – ей ти нефт, ей ти газ. Без ГАЗПРОМ и компания, които се издържат само за да цоцат от българската икономика (според експертите). Отново – ако САЩ даде на Европа тия ресурси. Все пак, НАТО, съюзници, приятели и т.н., е едно, ама и бизнеса и влиянието са си бизнес и влияние.

И що и е на Русия да завладява Европа, превърнала се в ядрено пепелище? Или Европа, без възможност да си плаща за руските ресурси, продажбата, на които всъщност крепи руската икономика и съответно тя ще се срине, ако няма пазари в Европа (Китай и останалите далеч не могат да покрият загубите от европейските пазари)
А може би Русия иска да завладее немските находища на въглища ? Или дървесните масиви в Европа. Урановите мини на България? Да вземе златото от трезорите на Британската Банка ? (немското не може, щото е чак в САЩ, както и доста от другото злато на европейските държави). Все пак, то друго ценно, освен златото в Европа няма да остане след евентуална мащабна война.
Все пак Русия е известна с това, че си няма въглища и дървета, само сняг, лед и водка по каменистите чукари на цялата територия.

А друга логика да напада Европа сякаш няма …
П.П. И да пратят още танкове по руската граница.
Че да спрат ислямистите, до един „бивши“ борци за демокрация в Либия, Сирия и т.н. …
Източник: bultimes.bg
Вие като европейци смятате ли Русия за враг ?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ