Ингилизи

в Конспирации


Ингилизи, викаше дядо и плюеше с отвращение, а дядо беше много мъдър!
Дайте доказателства за руска намеса в аферата „Скрипал“!
Помните ли какво стана с българското участие в опита за убийство на папа Йоан Павел II-ри?
Та една американка и цяла на книга написа с факти и документи, ама от някакви си нейни мокри сънища …

Същата работа е и с ингилизката Тереза Мей ли е, Майната ли и!
Кой обяви и извади несъществуващи доказателства за химическо оръжие в Ирак, та съсипаха янки и ингилизи вековната, красива арабска държава?
Кой настрои световното мнение срещу Либия?
Англичаните, кой друг?

Англичаните са в основата на всички световни войни и на най-дългата и страшна „Студена война“ където пияницата Чърчил раздели света, създаде невиждано напрежение и надпревара във въоръжаването и за малко да се приключи със света!
Кой е в основата на позорния „Берлински договор“ през 1878 г., който раздели „Санстефанска“ България на малки парчета, повечето васални?
Англичаните!

Кой бомбандира София и България през ВСВ, без българите да са изстреляли един патрон срещу тях?
Да, ама ако не бяха те и янките с десанта си в Нормандия през лятото на 1944 г. Берлин нямаше да падне само след няколко месеца … Браво!
Това публикува на стената си Полковник Киририл Стаменов !

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ