За да въведем ред в животът си .. трябва да изхвърлим боклука от него !

в България

За да въведем ред в животът си .. трябва да изхвърлим боклука от него !

Време е да изхвърлим боклука!
ВИЖТЕ КОГА, КАК И ЗАЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА !

Безнаказаност на управляващите !
Безнаказаност на управляващите не само у нас, а това е в целият свят във всички държави където има Демокрация !

Тази Демокрация дойде за да донесе свобода, но свободата се превърна в свободия !
Народите по света обаче се нагледаха на безнаказаност и жестоки наказания на всеки, който дръзне да се опълчи на системата !
Създаване на лъжелидери, които да яхват вълната на народният гняв!

Псевдо НПОТА и Фондации, които като пета колона са поставени за да контролират народният гняв !
Медиите, които да разсейват народният гняв !
Пресата с контролът над мълвата и сформирането на обществено мнение ! Всичко това вече не работи !
Хората започнаха да се замислят, хората се информират и голяма част от тях попадат на дезинформация, но въпреки всичко все повече и повече хора се замислят !
Ежедневно излизат потвърждения за безнаказаността на управляващите, всеки ден доказателства и още, и още !

Хората не вярват вече на системата, а тя се изхаби, изхабиха се религиите, изхаби се моделът на управление като мутира както своята Демокрация ! Хората искат да контролират съдбите си и това ще доведе до въздаване на справедливост или до затягане на робските вериги !
България е лабораторията, в която се правят някое от световните експерименти !
Циганите са първите номади, които се преселват в Европа и започват да паратизират социалната им система, а години след това се появяват мигранти ! Никой не опитоми циганите, никой няма да укроти и мигрантите !
Системата не работи, това е !
България се нуждае от нова алтернатива на управление !
Ако свободията слезе там долу при хората, хаосът ще промени изцяло правилата, а системата ще спре на мигът когато хората излязат за да кажат стига толкова !
Управляващите живеят в друг свят и нямат реална представа за обстановката и процесите, които текат между обикновените хора !

Управляващите се надяват, че МВР и армията, че Пожарните команди и жандармерията ще им служат лоялно, но те забравят, че в тях работят нашите братя и сестри, нашите майки и бащи, нашите съседи, нашите роднини и приятели, които са част от народа, а когато народът излезе и сметката на управляващите няма да излезе !
Разчитат на Американските бази у нас затова и постоянно се внася техника и войници, разчитат на психотронни оръжия, разчитат на различни техники за облъчване и манипулация на масите, но не отчита един основен факт, че когато народът се вдигне във всички градове и села пламне пожарът на възмездието техният ресурс за погасяване на пожари ще бъде незначителен и недостатъчен !

Време е да изхвърлим боклука!

Няма човек, който да не иска възмездие за последните 27 години се наслушахме на лъжи !
Артистите на политико-икономическата сцена не можаха да произведат своите заместници и няма кой да ги смени, а сега народът ще заеме техните места, защото няма вакууми нито в мафията, нито в политиката и никъде в природата дори ! Дано обаче идните знаят защо са дошли и как, защото сега истинският съдник е народът, а не Темида !

И ако някой забрави защо е там ще си спомни думите от светото писание: „На всеки му ще се въздаде според делата“!
Грешката на управляващата хунта узурпирала властта в последното десетилетие, че след като ограбиха народът посегнаха на нещо, което не трябваше да пипат и това е ДОСТОЙНСТВОТО НИ !

Подменяха историята ни, гавреха се светците, гробовете, паметниците и с историческите факти, гавреха се с нашите майки и бащи, гаврят се и с нашите дъщери и това няма да остане ненаказано !
Тези унижения на Българският народ се натрупват и в един миг народът ще каже „стига толкова, хайде да изхвърлим боклука от властта“!
Едно е да грабиш народът си, а друго е да посегнеш на честа му, защото едната чест ни остана и сега когато народът каже „стига толкова“ им предстой да се изправят пред народният съд, а в него няма корупция, в него няма шуробаджанащина, в него няма връзкарство, а в него има само едно – жажда за мъст и всяко наказание ще бъде с най-голяма строгост !

Единствените им права ще бъдат да следват правилата за пребиваване в местата за принудително пребиваване !

Източник: Blife.eu

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ