Документ от президентската администрация показва далавера за 50 милиона на ГЕРБ!

в България

Документ от президентската администрация показва далавера за 50 милиона на ГЕРБ!
Според сайтът ТОПСКАНДАЛ ИНФО, който публикуват документ изпратен от президентската администрация до столична община и кметът Йорданка Фандъкова става ясно, за един спор за имот, за който позорно мълчат от ГЕРБ ! Мълчат, защото излиза истината за едни откраднати 50 милиона лева от ГЕРБ и още по-скандалното е, че става дума за един проект за който медиите не говорят, защото на лице са десетки престъпления като се започне от времето когато Бойко Борисов беше кмет та до сега!

Евро председателството на България приковава вниманието на целият Европейски съюз и какво виждат от Брюксел „гейтове“ за суджуци, за огради, за измами и от шуробаджанащина виждат как са лъгани с проекти за милиони ! Ето и поредният скандал, който назрява и тук става дума за 50 000 000 лева ! Изграждане на колектор за отпадните води, накратко казано канализация до тук добре, но парите са взети – проекта е направен по документи, но на практика липсват цели участъци от него заради съдебни спорове и опит за отчуждаване на десетки декари земя в центъра на София !

И тук вече е скрит скандал когато Бойко и Фандъкова посягат на църковна земя за да си направят там молове и небостъргачи !
След като съдът дава становище, че им са нужни 301кв.м. Бойко иска терени с по 17-18 декара за себе си естествено, а не за държавата !
Погазват се всякакви изконни права на собственици на имоти чисто човешки и Божии дори в името на алчността !

Чудите се защо са скандалите с президента Румен Радев, защо бе вкаран в капан с руският патриарх, ами точно заради този имот !
Защото от президентството попитаха Фандъкова, защото руският патриарх даде съгласието си за този храм и го благослови с думите „Дай Боже“ затова!

И вместо да се покаже истинската причина днес сме свидетели как се води мръсна хибридна война срещу Радев !
И никой не казва, че зад всичко това стоят частните интереси на ГЕРБ- Бойко Борисов !

От: bultimes.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ