Борисов пада до дни!

в България

Борисов пада до дни!
Борисов се зарече никакви оставки сякаш от него зависи дали ще управлява!
Така наречените патриоти са уплашени, че краят им дойде и с право народът пак крещи „оставка“, но този път те не са там между народа, а у властта !

Бойко пълни с жълто гащи, а Цветанов натяга местните си дерибеи! Комунягите извадиха тоягите и дружно се събраха под прозорците на кабинета и завикаха „оставка“!
Ахмед Доган в сараите ги събра и май подкрепата за Бойко отпадна? Корнелия байракът развя и запя „партизан за бой се стяга“!

Слави пък Осман Октай покани и за ЧЕЗ стана ясно, че кака Гинка – според каноните на ГЕРБ, е госпожа Върбакова ще прави ортаклък с Бойко !

Най-тревожното е, че 3 000 000 българи остават в капана на електрическата схема и скоро ще ги хване хрема кой от студ и икономия, кой като види сметката си нова за тока двойно по-голяма и тогава кой ще е виновен питат Слави – Гинка и/или Бойко? И така, хората излизат по площади и навсякъде се протестира кой не иска да бъде грабен и обиран, кой пък заплатата му все не стига, а истинската мафия не спира народът да граби и пребива за сметка на това пък престъпността не ескалира, а направо прогресира и кой плъх, кой не, но тука се краде !

А полицията наша регистрира и само тогава когато човек я съзира ! Някога отецът наш всетия светих Бай Тошо каза, че „навсякъде по всяко време има митингов материал“ и сега пак е така само дето 28 години грабиха ни и тия и уния дето се вика всичките са от едно котило !

Днес престъпност няма, гейтове му викали днес, престъпленията им викат, скандали, а народът си трае ли, трае ! Време е за радикална Демокрация, време е боклукът да се изрине от веднъж за да стане тази Демокрация като свят, че на едни им била отнела много, а на други пък донесла, ама прекалиха като гледаме ЧЕЗ, Гинка и как един милиард лева държавата ще ни плати за тоя дето духа! Народе разбери, тук става дума за престъпно споразумение като при АЕЦ май, само дето държавата ще плаща за това, което не ползвала !

И така за болни и за пенсионери няма все пари, а за схемите на Бойко има, нали?
Време е да кажем всички „оставка“ и на който каквото му е писано ще кажете Вие, но ние пишем нашите съдби!
Дали ще протестираш или не като продължиш на ГЕРБ да проституираш си е личен избор ще кажеш ти, но преди да го направиш за децата си помисли !

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ