Атлантите – цивилизация на телепати и екстрасенси?

в Конспирации

Ние сме свикнали да изчисляваме живота на нашата планета с милиони години, а фантастите, кинематографистите и учените ни приучиха да боравим леко с огромни отрязъци от време, както и с идеята за разнообразие на цивилизациите и видовете битие във Вселената. Добро или лошо е това ? Главното е да се различават космическите “приключения” от реалната земна история, която е по-удивителна от всяка фантастика. Но нека поговорим за атлантите…

Между другото една от школите на съвременната наука се придържа към т. нар. “кратка хронология” на Земята. В нея са 130-те века, отделящи нашата ера от загиналата Атлантска цивилизация. Периодът е толкова значим, че обликът на Земята в този поток от времето се е изменил до неузнаваемост. Ако можехме да се окажем в онова време, ние щяхме да решим, че сме на друга планета. Нашата “синя планета” е била огнена, а светът бил в алени тонове. Тогава планетата се е въртяла по друга орбита, въздухът бил по-гъст, а гравитацията – по-слаба ( водата се изпарявала лесно и атмосферата била наситена с нея ). Чудовищни влечуги се разхождали по сушата. Но най-интересното било друго.

Четвърта земна цивилизация

В далечния 13-ти век пр. Н.е. на територията на Атлантическия океан съществувала велика земна цивилизация, след която останали легенди за Атлантида, за което свидетелства и древногръцкия философ Платон. За палеоконтактите напоследък започна да се говори като за реални факти – за културата на шумерите, съществувала в района на древна Месопотамия около 6-ти век пр. н. е. и контактувала с представители на Нибиру , догоните – племе в Централна Африка, съхранило свидетелства отпреди 6000 г. за контакт с цивилизация от третата планета на системата Сириус, и други източници говорят за древните контакти на земляните с гости от други планети. Между другото цивилизацията на атлантите е четвърта и може би най-загадъчната от земните . Атлантите били другопланетна цивилизация от телепати и екстрасенси !

Така че атлантите могат да бъдат наречени “наши предци” само условно. Кои са били те ? През 30-те години на 20-ти век завесата на мистерията за Атлантида започнал да повдига морският изследовател Едуард Кейс, открил следи от загиналата цивилизация между Мексиканския залив и Средиземноморието. Свидетелства за Атлантида има разпръснати по цял свят : Пиренеите, Мароко, Британски Хондурас, Юкатан, Америка.

Основната част на потъналия континент се намирала в мястото, където сега е разположен Бермудският триъгълник, центърът на който се явява Саргасово море, а граници – Бермудите, Пуерто-Рико и полуостров Флорида. По мнението на Кейс за нас, хората от 5-та земна цивилизация, тръгнали по погрешен път на прекомерно увлечение по наука и техника ще ни е трудно да си представим колко по-развити били те от нас ! Тази цивилизация се развивала по друг принцип . Те се разбирали помежду си телепатично, свободно можели да се отделят от земята , ‘губейки тегло” (левитирали) , да управляват биополето. Вътрешната им енергия била такава , че със силата на мисълта те премествали многотонни плочи, които плували сами из въздуха…

Тайната на Саргасово море или къде изчезвали корабите ?

След почти 60 години, през 1995 г. изследователят от университета в Минесота Марк Хамънс и колегата му Джефри Кейт получили допълнителни данни. По мнението на Хамънс, атлантите били извънземни с четириизмерни ефирни тела, вселили се в човешки същности. Телепатията и левитацията за тях били единствен начин за общуване и придвижване. Имали високо развита технология на базата на високоенергийни кристали.

Отломки от тях все още почиват на дъното на Бермудския триъгълник. И до сега те изпускат лъчения, способни да дематериализират ( или унищожат ) предмети. Така намират обяснение изчезванията на кораби в този район. При подобен процес живите хора се освобождават от телата и преминават в ефирните нива. По-слабите излъчвания обаче не дематериализират , а само изменят психиката на хората. Освен това може да настъпи разрив на връзката с действителността, хората да чуят гласове или да получат халюцинации. Безсмъртни в ефирното ниво, във физическите си тела атлантите живели около хиляда години. Те умеели да управляват и климата .

Съществуването в човешки тела не преминало без отражения. В преследването на развлечения те все повече ставали хора, устройвайки като забава бури и цунамита. Подобни развлечния били гибелни за материка, под който се намирали огромни газови кухини. Това довело и до потъването му на морското дъно. Предвиждайки това, атлантите оставили информация за тях в кристали, един от които се намира в Египет, в подземния град Гиза. Настройвайки се на честотата на неговите вълни, Марк Хамънс получил телепатично информация за Атлантида.

Започвайки с 40-те години на 20-ти век, американското военно-морско ведомство контролира информацията за проявленията от древните знания на атлантите. По техни сеизмографски наблюдения се потвърдило наличието на руини от древни градове в областта на Бермудския триъгълник.

Ще приведем само един достатъчно красноречив случай на находка с “отломки” от четвъртата цивилизация. През 1970 г. някой си Рей Браун – лекар – природолечител – тръгнал за почивка на остров Бари , намиращ се близо до Бахамите. Отделяйки се от приятелите , той отишъл да се гмурка. Какво било изумлението му, когато на голяма дълбочина видял добре съхранила се пирамида, снабдена с непозната техника. Сред другите неща с неясно предназначение той намерил и кристал, приличащ на описаните от Марк Хамънс. Когато Браун се опитал да го вземе ( кристалът бил единствения предмет, който се “отвинтил” ), той “чул” предупредителни гласове. И все пак той взел кристала, който му внушавал глас и изображения.

В течение на 5 години Браун криел находката си от очите на обществеността. Но през 1975 г. все пак се решил да го покаже на един конгрес на психиатрите във Финикс, САЩ. При погледа върху този кристал психиатърът от Ню Йорк Елизабет Бейкън получил съобщение, че въпросният кристал принадлежи на египетския бог на смъртта Тот, организатор на подземното хранилище за тайни знания близо до трите големи пирамиди в Гиза.

Пребиваването на атлантите в човешко тяло (между другото техния почти 3-метров ръст напълно се покрива с древногръцките митове за боговете ) довело към частична загуба на екстрасензорните способности, ръст на агресията, увлеченост по плътски забавления, жажда за власт. Гибелта на Атлантида била ужасна. Катастрофата станала на два етапа. Колапсът бил толкова опустошителен, че довел до промяна в оста на въртене на Земята…

Сега , на предела на хилядолетието ние отново сме на подобен етап с неправилно развитие на цивилизацията. Глобалните изменения в климата , наводненията , продължителните застудявания в топли преди това райони се отразяват тревожно върху човечеството, което на всичко отгоре отново изрови планетата си – метро, разни шахти и подземни бункери я правят да изглежда като торта на пластове.

Съществуването на атлантите не е останало без следа за човечеството. Техните способности и знания били наследени частично от египтяните, жителите на остров Пасха и други древни народи. Помните ли загадъчните исполини от остров Пасха, които сякаш замислено гледат към сините океански простори ? И до сега науката не знае как тези 20-метрови колоси са доставени от дълбоката вътрешност на острова ( където са били направени ) на брега . На всичките въпроси местните жители отговаряли, че “те отивали сами”. Да , колосите действително отивали под действието на мощно човешко биополе ! Сегашните островни жители отдавна са загубили тази способност, но споменът за нея живее над 10 хиляди години !

А египетските пирамиди ? Те също може да са построени по този способ ! Все пак атлантските умения се съхранили частично и след трагичния край на великата цивилизация преди 12 000 години.

Наследници на Атлантида

Постепенно способностите угасвали, съхранявайки се в редки случаи като атавизъм. Нострадамус, Ванга, Мирослава и подобни на тях се явяват наследници на Атлантида ! И неслучайно ние често пъти , особено в детските си години летим по време на сън, пренасяме се в паралелни вселени докато спим. Това е от генетичната памет, нашите далечни предци са го умеели. Те пътували по морето с високоскоростни плавателни съдове, летели на безшумни летателни апарати, полирали камъни така, че да не може между тях да се сложи бръснарско ножче или игла . Сега това е възможно само с висок клас технологии…

Източник: burgasnews.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ