Чипове Краят на всичко започва с чиповете!

в България/Конспирации

Чипове Краят на всичко започва с чиповете!
Или чипът, който ще ви сложат! Третират ни като експеримент, в който робството е доброволен акт!
България играе ключова роля в този ужасен експеримент!
Мария Габриел говори за създаването на суперкомпютър в Европа!
Този компютър ще управлява съдбите на нашите деца!
Отнема се свободната воля от всеки човешки индивид, който населява старият континент!

Дори Господ Бог не е посегнал на свободната воля като всеки има право да вярва в който си Бог или сила иска!
Говорят за защита на личните Ви данни, нали?

Но тук става дума за абсолютен контрол над Вас и досущ като във филма Матрицата всеки ще бъде респектиран най-вероятно от дронове и жива сила на спец части!
Всеки ще бъде манипулиран и компрометиран като те ще знаят всичко за вас в реално време – кога сте възбудени, къде се намирате, какво е кръвното налягане и пулсът ви! До кого се намирате, с кого говорите и какво говорите!

Край с конспирацията, край с всичко лично!
В този чип ще са всичките ви пари, имоти, самоличността Ви и ако не сте послушни всичко изчезва – някой натиска копчето и системата Ви изтрива все едно никога не сте съществували!

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца!
АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.Още на 23 октомври 2010 г. експериментът върви в САЩ като слагат на стоки и животни!

Над 44 000 кучета в САЩ са първият експеримент! Сега на практика, ако искате системата да не ви изключи ще бъдете принудени да си ги сложите иначе сте извън закона и ще бъдете закононарушители!
Няма да имате право на преглед при лекарят, на лечение, да можете да пазарувате като на практика без документи и самоличност вие не съществувате!

И когато Мария Габриел Ви говори за дигитализация и информационни технологии те водят до това – в един момент да ви сложат чиповете! Всичко това се изпълнява от правителство на България стъпка по стъпка! Електронни дневници и бележници за учениците за да могат да свикнат децата ни, че всичко се следи и контролира и да приемът това за нормалност!

Още по темата ВИЖ ТУК!

Проектът се нарича “Дигитален Ангел”- МИКРОЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Ангел, е да замени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкомати и кредитни карти. Имплантацията на Digital Ангел е задължителна , и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Ангел заменя необходимостта от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Ангел на цялото население по света!
Така наричаме понякога децата си ангели, защото като са малки още ухаят на Господ Бог – чисти са душите им, но “Дигитален Ангел” някак си звучи и е нещо друго Джовани Бокачо –Декамерон „ТРЕТИ ДЕН: НОВЕЛА Х” “Рустико, какво е това, дето виждам, че се подава от тебе и което аз не притежавам?“ Рустико отвърнал: “Дъще моя, това е дяволът за който ти говорих; виж само как ме кара да страдам, та едва издържам“. Девойката казала: “Слава Богу, значи, аз съм по-добре от теб, защото, както виждам, нямам твоя дявол“.

И така децата ни няма да има свободната воля да избират дали дяволът да бъде в тях, но ние можем ! Ще позволим ли това да се случва?
Този ад се случва с подкрепата на ГЕРБ и тяхната политика спрямо Вас!
Някой обличат фланелка „системата ни убива“, но системата ще убие всички нас или пък ще станем послушни роби, живеейки в постоянен страх и притеснение за нас и нашите деца!

Гласуването за национални предатели е предателство не само срещу отечеството ни, но и срещу нашите деца!
Източник:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ