Конспирация: Хомосексуализъм, Биологически тероризъм и Химически трасета (Chemtrails)

в Конспирации

Конспирация: Хомосексуализъм, Биологически тероризъм и Химически трасета (Chemtrails)Конспирация: Хомосексуализъм, Биологически тероризъм и Химически трасета (Chemtrails)ВИЖ СМРАЗЯВАЩАТА ИСТИНА !
Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в САЩ, Англия и други страни. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително САЩ и Англия, са били използвани за опити с биологични агенти – вируси и бактерии, под претекста на разработки и експериментиране за националната сигурност!

Но истината се оказва дори още по-зловеща!

Ще си позволя да Ви припомня нещо твърде неприятно – всички си спомняме преди време, когато ужасна снимка за изтезанията на затворниците от американския затвор Гуантанамо обиколи света. На снимката бяха изобразени купчина от затворници с качулки на главите, голи и гей съвокупляващи се. За всеки нормален човек е ясно, че такава гей купчина от пълзящи твари може да се постигне само с прилагането на специални химикали върху мъжете затворници!
Открай време се изнасят данни за грозни опити с тайни химически оръжия върху живи хора затворници.

Оказа се, че още от 90-те години на 20 век американското правителство разработва химически оръжия срещу човечеството! Например:
– гей химически бомби, които правят мъжете привлекателни едни за други и по този начин намаляват репродуктивната способност на хората!

Явно гей парадите не са им достатъчни, защото в САЩ, където самолетите пръскат с химически аерозоли от 90те години на миналия век, гейството се е разрастнало неимоверно! И за слепите вече е ясно какви огромни пари се наливат за реклама и пропагандиране на гейството, за изкуственото му насаждане между хората – то не бяха скъпоплатени гей паради с участие на мастити посланици, то не бяха скъпоплатени холивудски продукции за „модерното“ гей семейство, то не беше лейди Гага § сие, дори на детските комикси посегнаха, дори на хорското чувство за свян посегнаха в напъните си да създадат лъстивост към интимните мъжки части.

Известният виенски музей „Леополд“ (leopoldmuseum.org) ще покрие интимните части на три голи тела на футболисти върху големи плакати, разлепени из австрийската столица.

Плакатите за изложбата „Голи мъже от 1800 г. до наши дни“ предизвикаха вълна от възмущение, предаде Ройтерс. „Имаме много, много оплаквания“ – каза говорителят на „Леополд“ Клаус Покорни.)
А щом хората са толкова упорито човечни и смеят да се оплакват от насаждането на гей култура, защо да не ги напръскат и с малко гей „есенция“ от въздуха… за по-сигурно!

Официалните власти в Швеция признаха за наличието на химически следи от самолетни пръскания в небето (chemtrails).
Ръководителката на шведската Зелена партия официално обяви, че тези химически следи съдържат токсична смес от химикали, вируси и тежки метали и се извършват със съдействието на шведското правителство по програма на ЦРУ и Нац. Агенция на Сигурността на САЩ.
Официалното обяснение е за „охлаждане на Земята“ от глобалното затопляне.
alamongordo

А истинското обяснение!????

Руски учени също вече алармират за химическо климатично оръжие на Пентагона. Отговори изискват и много международни учени и специалисти в областта на био- и нанотехнологиите. Цялата земя е осеяна от странни нано- и биочастици – например изсушени червени кръвни телца, които са намерени дори върху високите планински върхове в Мексико.
Какво ще правят червени кръвни телца там, и то лабораторно обработени!? – с право учените си задават този въпрос. Тъй като това говори, че само от въздуха могат да бъдат пръскани такива не съществуващи в природата микроелементи.
И защо тези нано- и биочастици, с които са пълни почвите, водите и въздуха ни са направени толкова изключително устойчиви на всякакъв вид горене, окисляване и друго третиране както никой друг жив организъм в света!?
И след като толкова много хора се интересуват в целия свят от тези химически следи в небето, вместо да се потулва проблема, у нас може да се даде научно обяснение и повече информация за програмите на САЩ за геоинжинерство и промяна на климата на Земята (така нареченото „охлаждане“ на Земята с химически аерозоли!), както и за болестта Моргелон, за която все повече хора алармират като следствие от тези химически впръсквания в атмосферата

Много далече от човечността на човеците е болестта Моргелон – тя се наблюдава в САЩ и е свързана с ужасни кожни заболявания (защо ли ми се струва, че Ванга пак ще е права!?)
При болестта Моргелон болните се превръщат в един вид фабрики за синтетични влакна – в тялото им, под кожата и по нея се образуват синтетични изкуствени фибри, които плътно са срастнали с човешката тъкан и причиняват ужасни страдания и кожни уродливости.

Когато човек си играе с природата и вкарва в нейната вода, почва, въздух, растения химикални аерозоли с тежки метали, последиците са непредвидимо страшни!
Болните от Моргелон може също като мнозина от нас да са твърдели, че виждате ли, химическо геоинжинерство за „охлаждане на Земята“ няма, въпреки, че е записано в споразумението от Киото и други споразаумения за глобалното затопляне.
Това, че някои отказват да видят човешката уродливост, изразена в производството на атомни, химични и плазмени оръжия, не значи, че няма да пострадат от нейните последствия!!!

Струва ми се, че специално за тези, които отказват да видят истината за химическите следи в небето, дори и да започнат да им мятат отгоре късове с олово, алумини и барий, че дори и лабораторни мишки пълни с био зарази да им мятат от небето, пак упорито ще отказват да видят истината! Именно на неразбралите, заспалите, неосъзналите си и не искащите да разберат, (защото я виж колко хубаво си спим), се крепи тази система на безсмислени войни, нежни революции и монополни издевателства!?

На тези, които предпочитат да не ги будят, им се струва фантасмагорично… Кой дебил би причинил това на човечеството, буквално „помитайки го“ в бездната на собствената си лудост!?
Толкова фантасмагорично, уви, колкото Атомните бомби над Япония, или Заточаването на евреите в Израел с цената на много смърт и разрушения, или напалм и климатичното оръжие, използвано във Виетнам, или Сърбия…

Има една страна, чийто бюджетен дефицит в момента е 1 милиард и 300 хиляди долара! И тази страна, за да продължи да създава дефицит в бюджета си, харчейки прекалено много за смъртоносно оръжие, трябва да намери начин да изсипе оръжието си върху заспалите – предлога за военни действия няма значение!
Всичко върши работа за целта – „глобално затопляне“, „мюсюлмански тероризъм“, „демокрацията“!!!

Властниците на тази страна официално твърдят, че пръскат с токсични вещества от самолети заради глобалното затопляне. Това е лукавство защото:

* Вещества като микрочастици алуминий, барий, стронций и други са силно токсични, а някои от тях са и радиоактивни!
* Пръска се предимно там, където медии и политици са под контрола на финансовата олигархия.
* Токсичните вещества предизвикват алцхаймер/малоумие, запушване на кръвоносните съдове, белодробни заболявания, рак и ред други много сериозни болести!
* Пръскането с тези вещества убива живата природа и остава да вирее само ГМО, устойчиво на алуминий. Такива ГМО има вече създадени. Убивайки горите и естествената природна среда, няма кой да абсорбира парниковите газове!
* Слоя метални микрочастици отразява двустранно лъчите. Доказано аерозолите повишават температурата на приземния слой.
* Заради металните прахове горските пожари стават с все по-колосални последици и много трудно се гасят!
* Кампанията по разпръскване се води от години, но ефекта е противопоказен. Не се наблюдава намаление на средните температури като цяло.
* По въздуха се разпръсват и огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други ултрамодерни биологични агенти, които предизвикват навсякъде по света грипни и друг вид епидемии! После с рекламираните за целта ваксини, проблемите на пациента се увеличават, вместо да намаляват. По данни от Интернет, в тях има вещества, предизвикващи дори и безплодие!
* Разпръскването с десетилетия на безумно много милиони тонове в атмосферата на вещества, които се натрупват и не се разграждат води човечеството до неминуема гибел!
* Разпръскването на тези вещества доказано намалява валежите, задържайки влагата в горните слоеве на атмосферата.
* Пръскането по небето на огромно количество метален прах изисква и колосален разход на гориво. Което естествено подпомага глобалното затопляне.
* Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса. Отделно, където се крият от хората високоефективни технологии, като управляемия термоядрен синтез например. Неговото прилагане би решило много проблеми на човечеството при по-малък разход за инвестиции и съответно много по-малък риск радиоактивно замърсяване (в сравнение със сегашните ядрени централи). voininatangra.org

Завоалираните интереси никога не са имали интерес от едно осъзнало се будно човечество, наясно с техните манипулации. Ето защо завоалираните интереси имат нужда да разпалват войни, да поддържат огромен арсенал от все по-отровни и смъртоносни оръжия, с които да отслабват и редовно прочистват човечеството с цел по-лесното му управляване и манипулиране.
Чрез използването на тайни химически оръжия под благовиден предлог (например охлаждане на Земята), завоалираните интереси целят да променят самия генофонд на човечеството с използването на химически отрови – бавен, но сигурен метод да се намали броя на човечеството, да се превърнат хората в дебили, податливи на управление.
Тези методи са къде по-рафинирани и от ядрените бомби и уличното замърсяване от колите.

Кой може да ни гарантира, че тези, които имат огромна финансова, политическа глобална власт над човечеството не ни използват за опитни мишлета – и нас, и децата ни!???

Преди да ми отговорите, ще Ви припомня една стара максима:
„Властта корумпира! Абсолютната власт корумпира абсолютно!“
Източник: otkrovenia.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ