Фандъкова да хваща лопатата!

в България

Фандъкова да хваща лопатата!
На вниманието на всички!
Улица Равнище в столицата в Горна баня скована от ледове! Столична Община си правят ташак с гражданите там. Пеша не могат, а и с кола не става. 20 см. лед. Това е в 21 век в квартала с най-чистия въздух в София.

В Горна баня живеят Гарелов, футболист Желязков, майката на депутат от ДПС, собственик на завода вино Мавруд , бащата, Бог да го прости, на Коко Динев и куп други личности.

Но са забравени от Господ Бог, Правителство, Партия. Затова хората емигрират в чужбина да живеят като бели хора, а в България са лъгани 30 години от всички и всеки.

И щом Столична Община си правят ташак с живущите в Горна баня и цяла София ето и колаж, с които живущите на улица „Равнище“ намекват, че ако няма кой Фандъкова да хваща лопатата!

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ