Стефан Пройнов: Варна става домакин на национално антикварно изложение

в България/Монетите говорят

 Стефан Пройнов: Варна става домакин на национално антикварно изложение
Стефан Пройнов: Във Варна ще се състои Национално антикварно изложение, което ще се състой от 12 август до 14 август включително.

В него ще вземат участие над 120 колекционери, предлагащи експонати за продажба от различни епохи “Всяка година във Варна организирам Национално антикварно изложение с участието на повече от 120 колекционери, които предлагат експонати за продажба от различни епохи, майстори и региони на света.

За първи път изложението ще бъде в продължение на три дни-12.08/петък/-14.08.2022г./неделя/”.

“Заповядайте под сенките на вековните дървета пред Аквариума. Ще се предлагат антикварни оръжия, бижута, марки, снимки и монети. Различни предмети от бита свързани с нашето минало. Картини и сервизи всичко свързано с последните 100 години.

На тази среща ще има колекционери и търговци, които да се срещат помежду си и да обменят опит и познания. Добре е да доведете и децата си така ще събудите тяхното любопитство и ще им създадете невероятно преживяване.

Събитието ще се проведе в Морската градина до Аквариумът в близост до военноморският музей. Скъпи приятели, поканени се потопите в едни спомени от миналото.

Споделете тази публикация, нека да достигне до повече колекционери и антиквари, до повече родолюбци.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ