Поставете три монети в сол и ще ви се случи чудо

в Любопитно

Дори не сте предполагали, че ако поставите три монети в сол може да ви споходи такова чудо.

Достатъчно е да поставите три монети в сол. Със сигурност и двете неща, необходими за този древен ритуал, биха могли да бъдат намерени във всеки дом.

Древно народно вярване гласи, че ако поставите три монети в контейнер, в който се съхранява сол, парите в дома ви ще се множат със скоростта на светлината.

В случая, не е необходимо да се снабдите с контейнер със сол, както е било едно време. Достатъчна ви е просто една по-голяма солница, в която да поставите трите монети.

Това е всичко, което се иска от вас да направите. След това не ви остава нищо друго освен да очаквате чудото да се случи. А то със сигурност ще се случи. Много е важно обаче да вярвате.
Не е от значение дали солта, в която ще поставите монетите е готварска или пък морска. И двата вида ще ви свършат еднаква работа, затова ползвайте такава, която имат под ръка.

Преди това е добре да почистите монетите, тъй като са пълни с чужда енергия. След това ги поставете на дъното на солница и отгоре изсипете солта.
И последното, което трябва да направите е да наречете колкото зърна сол в солницата, толкова пари в къщата

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ