Пенсионер молил НЛО да го отвлече

в Любопитно

69-годишният българин Спиридон Андонов твърди, че е имал среща с извънземни, с които искал да разговаря лично и да ги моли да го вземат с тях на друга планета. Пенсионерът вижда чудноват летящ триъгълен обект през далечната 1969 г. в старозагорското село Сърнево, но оттогава гледката не излиза от ума му. Според обясненията му НЛО-то приличало на триъгълник и било цветно като дъга.

„Имаше всякакви цветове – светлосиньо, зелено, розово и др. Видях го близо до една гора в селото, беше тъмно и мрачно, но няма как да сбъркам подобно нещо“, споделя очевидецът. До ден днешен продължавал да разказва историята за първата си среща с НЛО с известна доза страх, но е категоричен, че още в първата секунда разбрал, че става дума за неидентифициран летящ обект, макар информацията за живота извън нашата планета в онези времена да била съвсем оскъдна. Намерили се и негови познати, които се усъмнили в достоверността на разказа му и го набедили, че се е объркал и е видял просто обикновен самолет.

„Знам как изглежда самолет и това със сигурност не беше. Беше нещо, което го няма на планетата Земя“, отсича дядо Спиридон. Сред другите любопитни подробности от необичайната му среща с извънземни е, че светещото тяло се движело във всички посоки, после отново ставало статично. Това продължило няколко минути, когато внезапно триъгълната светлина изчезнала. Той съжалява, че не е могъл да разговаря лично с тях, макар да не знае на какъв точно език разговарят, защото му се искало да преговаря да го вземат на тяхната планета. „След това щях да се върна на Земята и да разкажа всичко“, вълнува се пенсионерът.

Източник: retro.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ