Панко: Евала бе, Живков беше най-велик!

в България

Панко: Евала бе, Живков беше най-велик!
Днес казваме, че Тодор Живков бе най-велик. Защото този Капитализъм си показа рогата, дето се казва. Всички така наречени Демократи се оказаха национални предатели, такива излязоха и така наречените Патриоти. Днес пеете в песни, че Живков е най-големият политик и комик, ама не ви е смешно със сегашните политици.

Няма ги софрите, сборовете, няма ги коленето на агнета и прасета. Няма ги пълните мази с ядене и пиене, а само нещастия и болести ви спохождат в тази бедност и безработица и голям недоимък. Иначе всичко, което вашите майки и бащи ви завещаха като жилища и имоти някак си премина в ръцете на другите, които ви управляват. Нямате спестовни влогове, ама имате кредити.

Не ходите вече на море и на планина, не ви ли харесва вече? Бедността не порок, а тя е наказание за вашата простотия и национално предателство. Ще го търсите Бай Тошо, ама няма да го има. Едно време имаше цензура ще кажат някои, а сега у Facebook няма ли цензура?

Едно време се срещахте човек с човек, а сега се гледате по телефоните и не виждате какво става със скъпото ни отечество. Не виждате какво става с децата ви, с населените места? Не виждайте, скоро няма да има какво да се гледа!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ