Мая Манолова срещу тези, които ограбват съдбите ни в Ямбол!

в България


Мая Манолова в Ямбол Мая Манолова в Ямбол на среща с учителите и земеделците. Ямбол е един от най-пострадалите региони в страната, но в него са едни от най-сърцатите хора.

За наше огорчение от години виждаме Мая Манолова там където има болка, там където има страдание, там където трябва спешно да се помага, но там е тя като бяла лястовица носи надежда, носи промяна и винаги с нея идва надеждата.

Затова и скъпи сънародници не само учители и земеделци, а всички ямболии отидете и се срещнете отидете и се изправете защо Мая е при Вас заради вас, тя е там където трябва да се помага. Да се изправим с нея длъжни сме, защото ние се изправяме за по-добър живот, ние сме с нея за промяна. На 18 юни 2020 г. (четвъртък) председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще се срещне със земеделци и учители в Ямбол.

В 11:00 ч. Манолова ще се срещне със земеделски производители.

От 12:30 ч. председателят на „Изправи се.БГ“ ще се срещне с младежи от инициативни комитети, свързани с различни граждански каузи. Срещата ще се проведе в кафе „Бакарди“, срещу сградата на Община Ямбол.

В 14:00 ч. Мая Манолова ще даде брифинг на същото място. От 15:00 ч. в залата на хотел „Диана Палас“ ще започне срещата на Манолова с учители в града. България е отговорност на всички нас не само на Мая Манолова и екипът и на „Изправи се.БГ“. Бъдете смели и застанете с въпросите си, застанете зад Мая Манолова, тя е там до хората заради хората и винаги ще бъде.

Да им дадем силата си за да продължи да мачка и наказва тези, които грабят съдбите ни!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ