Кой е Кирил Стоянов и защо да му се доверим?

в България

Кой е Кирил Стоянов и защо да му се доверим?
Преди всичко това е един Голям българин с още по-голямо сърце, което е изпълнено с любов към всички хора. Неговите възможности и способности са признати по цял Свят! Рейки, Йога, Медитация, са само част от богатата духовност на Учителя Кирил!

В началото на 2006 г. Сатя Сай Баба дава разрешението си и лично участвува с д-р Самир Кале в инициацията на първия учител в “Сила+Рейки” от Европа – Кирил Стоянов.
Сатя Сай Баба е известен освен със своята святост и доброта и със способности, като Матереализации, Лечение, Предсказание- наричан е и “Жив Аватар на Новото време”!

Способностите и учението, в което посвещава Учителя Кирил Стоянов, са причината да се излекуват хиляди хора в България и чужбина!

https://www.facebook.com/reikibulgaria/videos/1032826270252151

Както вече казахме “Голямото сърце на Учителя Стоянов”, ще сподели част от тайните на това изкуство, което ни учи да сме по -добри и успешни, да сме здрави и щастливи!

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*