Горещи разкрития за възрастовата разлика между партньорите

в Любопитно

Възрастовата разлика между партньорите е от голямо значение.

До голяма степен именно от нея зависи какъв ще е съвместният живот на партньорите. Разбира се тя не е основният определящ фактор. Психолозите твърдят, че основният определящ фактор при съвместното съжителство, е психологическата съвместимост.

Вероятно ще се съгласите с тях, но е добре да вземете под внимание и формулата, според която китайците определят коя е идеалната възрастова разлика между партньорите. Според тях трябва да се събере възрастта на двамата партньори, а полученият сбор да бъде разделен на пет.

Ето какво разкрива възрастовата разлика между партньорите:

Възрастова разлика 8 години

Ако възрастовата разлика между вас и партньора ви, е 8 години, то тогава няма никакво съмнение, че вашата връзка е от малкото щастливи. Помежду ви цари любов, вие се разбирате идеално, грижите се взаимно един за друг и сте истинска атракция, където и да се появите. Със сигурност няма какво повече да се иска от една връзка. Вие имате всичко необходимо за щастливо съвместно съжителство.

Възрастова разлика 9 години

Тази двойка определено е за завиждане, тъй като тяхната връзка е като тази на хората с 3 и 6 години възрастова разлика помежду им. Ако ви допада тръпката на ярките чувства, продължавайте смело напред.

Възрастова разлика 11 години

Колкото и невероятно да ви звучи борбата между партньорите, чиято възрастова разлика е 11 години, преминава в прегръдки, както в пряк, така и в преносен смисъл.
Добре е да играете безопасно на семейната сцена, дори можете да блъфирате.

Възрастова разлика 12 години

Може би сте забелязали, че връзките, в които възрастовата разлика на партньорите е кратна на четири, са благоприятни, а тази кратна на три – неуспешни. 3, 4 и 12, тези връзки са както истински рай, така и истински ад. Развитието на връзката зависи само от позицията на партньорите и доколко те са склонни на компромиси.

Възрастова разлика 13 години

Тази връзка е успешна като акцентът пада основно върху духовността. Тук двамата партньори обикновено са другари като по принцип съпругата е устремена към по-висши цели в живота. В този ред на мисли на съпруга се пада да я подкрепя и помага.

Възрастова разлика 16 години

Няма никакво съмнение, че това е апотеозът на любовта. Тук се случва всичко онова, което се случва между партньорите с 4 и 8-годишна възрастова разлика, но тук е издигнато на пиедестал. Поради голямата разлика в годините обаче, тези бракове са много рядко срещани.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ