Бай Тошо: Днес убиват най-милото ви!

в България


Днес убиват най-милото ви – децата ви, но те са най-важният ресурс и на държавата. Децата са бъдещето на една нация, на един народ, на една държава. Именно заради този неоспорим факт доказан във времето аз ви казвам, че по мое време те бяха най-важното не само за родителите, но и за държавата. Във всяка детска градина или училище и университет имаше лекарски кабинет през който нямаше дете, което да не е минало като следеше се здравословното състояние на всяко дете и имаше си картон, в който се вписваше всичко – БЕЗПЛАТНО.

Във всяко учебно заведение имаше зъболекарски кабинет, в който се следеше устната хигиена на всяко дете и задължително всяко дете преминаваше от там като при нужда се лекуваха зъбите – венците напълно БЕЗПЛАТНО. Във всяка детска градина и училище както и във висшите учебни заведения имаше стол за храна, в който всеки ден се приготвяше под стриктен контрол на продуктите храна качествена, прясна и питателна на малките БЕЗПЛАТНА, а за големите на някаква символична стойност от типа на 0,40лв.

Грижата за подрастващите бе издигната в култ и приоритет номер едно на държавата. Образованието вървеше ръка за ръка със спорта и физическата подготовка на всяко дете. Образованието по мое време бе едно от най-добрите във света и затова ние произвеждахме кадри, затова по мое време имаше толкова много професори и академици, умни хора, които със знанията си да допринесат за държавата затова казваха, че България е нация техническа.

Всички деца бяха чисти, спретнати с униформи и ако някой дете се омърля-изцапа викаха родителят му в училище, а той бе показван като лош пример пред другарите си, а за родителите бе голям срам и унижение възпитанието на детето. Следяха се стриктно такива неща и се вземаха мерки своевременно. Учебниците бяха БЕЗПЛАТНИ. Купуваха се само тетрадки и химикали от родителите като една тетрадка бе стотинки.

 

Аз Бай Тошо знаех с моите партийни другари, че държавата има два приоритета – здрава нация и умна такава именно заради това здравеопазването и образованието бяха на най-високи висоти – БЕЗПЛАТНИ. Всички живееха в ред, дисциплина, морал и силните семейни клетки изграждаха силна нация.

Днес убиват най-милото ви бавно, но всички вие сте съучастници в това престъпление срещу род и родина.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ