КИРИЛ СТАМЕНОВ! ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО?!

в България

КИРИЛ СТАМЕНОВ! ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО?!КИРИЛ СТАМЕНОВ! ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО?!
Някой знае ли какво е това?
Колко % от българите знаят какво е да председателстваме ЕС съюз цели 6 месеца?
Каква ще е ползата за България и българите от това председателстване?
Какви ще са минусите?

Колко пари досега се похарчиха за измислени министерства, чиновници, разни калинки не разбиращи изобщо за какво става дума в това министерство на нищото с министър Лиляна Павлова? Колко още ще се похарчат за осигуряване на луксозни апартаменти, автомобили, дневни, специални храни, забавления, на еврочиновниците които ще бъдат тук 6 месеца?

Някой сеща ли се?
От ГЕРБ ни внушават, че тези пари щели да бъдат дадени от ЕС и ние ще сме на далавера?!
Да, ама не …
Кои ние? Българските граждани ли, пенсионерите на половината на които и сега им подхвърлят жълти стотинки за Коледа ли?
Глупости …
Аз получавам австрийска пенсия като през май за достойно изкарване на предстоящите летни почивки ми дават една брутна пенсия, за Коледа също една цяла пенсия!
14 пенсии годишно!

Тук в България явно и най-безсрамно се гаврят с българските пенсионери, отдали целия си живот за по-добър живот, за достойни старини, за качествено образование и здравеопазване! Тези хора доведоха България в първата 20-ца на най-развитите страни в света. Те построиха България, която сега се краде най-безсрамно и им се подиграват с някакви си 40 лв. годишно и то само на половината …

“Хората искат пари, спокойствие, достоен живот и старини. Искат да се хранят, да си купуват дрехи, да се плащат налозите, да посещават кина и театри, концерти, да получават адекватни заплати и пенсии, съобразени с високите цени и услуги, да ходят на почивки, да не мислят за оцеляването си! Нали с магистралите идваха и инвеститорите?! Но не идват, защото властта в България рекетира и краде бизнеси! Съдебната власт е подчинена на изпълнителната. Свидетели сме на единовластие, на диктатура.” (Стоян Тончев).
Стига вече с това европредседателство!

Заради него и неизвестните за обикновените хора далавери които ще се завъртят покрай него от бъдещите клиенти на българските затвори сме свидетели на ежедневни скандали от управляващите и опозиционните дебили!
90% от българите изобщо не се интересуват от това европредседателство, не знаят за какво иде реч, но те не се спират да ни занимават с него …
Няма ли кой да стане и да обясни на българския народ като какво нещо е това, какви ще са ползите за обикновените хора?

Ще се подобри ли живота на хората? Ще бъдат ли вкарани с присъди тези които грабят Родината вече 28 години, ще се потърси ли сметка на тези мутри през последните 9 години водени от мутрите Бойко Борисов и идиота Цветанов за изтеглените и похарчени незнайно за какво милиарди с които заробиха поколения българи?
Аман вече!

На мен хич не ми пука за това европредседателство, което също ще трябва да плащам и аз и вие и децата ни за да е комфортно на шепа вилнеещи из Родината ни айдуци от всички парламентарно представени партии и управляващите ни официални идиоти и дебили от ГЕРБ!
Майната ви …
Кирил Стаменов.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ