Александър Русев – българският гладиатор, който покори Америка+ВИДЕО

в България

Александър Русев – българският гладиатор, който покори Америка+ВИДЕО
Мирослав Барняшев е български професионален кечист, състезаващ се за WWE, най-известен с псевдонима Александър Русев.
Познат е от участието му в NXT. Той е първият българин в WWE. Известно време от 2014 г. е представян за руснак

Мирослав Барняшев е роден на 25 декември 1985 г. в Пловдив. Като ученик учи в спортно училище, където се насочва към академичното гребане. По-късно се занимава със силов трибой.

Ранна кариера (2008 – 2010)
След като емигрира в САЩ, поначало живее в щата Вирджиния, а по-късно се премества в Торънс, Калифорния. Там започва да тренира кеч в академия Knokx Pro при бившите звезди от WWE Гангрел и Рикиши. Барняшев официално дебютира като кечист на 22 ноември 2008 г. в малките кеч шоута с името Мирослав Макаров като побеждава Ериъл Стар.
През 2010 г. се състезава за Vendetta Pro Wrestling с името Мирослав. Негов мениджър там е Маркъс Мак. Той и няколко други кечисти участват във видеото на песента The Whole F’n Show на Роб Ван Дам.
Florida Championship Wrestling (2010 – 2012)

През септември 2010 г. Барняшев подписва договор с WWE. Като всички новоподписали млади таланти е изпратен в Florida Championship Wrestling(FCW), тренировъчна компания, където получава името Александър Русев. Първия му телевизионен мач е на 17 юли 2011 г., като побеждава Майк Долтън, а негов мениджър е Ракел Диаз. Малко след дебюта си къса предни кръстни връзки и менискус като се възстановява 6 месеца. Русев се завръща в FCW през март 2012 г. През лятото на 2012 г. претърпява фрактура на шиен прешлен, в резултат на което временно ръката му е парализирана. По време на възстановяването си той пътува до Тайланд, където учи муай тай.

NXT (2012 – 2014)
През август 2012 г. WWE преобразува FCW в WWE NXT.
След пълното си възстановяване от тежката контузия, Русев дебютира в новото шоу на 30 май 2013 г. в мач меле за определяне на претендент за титлата на NXT.

Първия му единичен мач е срещу Долф Зиглър. Съюзява се със Скот Доусън в отбор с името „Биячите легионери“. На 30 октомври в шоу на NXT, Русев пребива мениджъра си Силвестър Ле’Форт и назначава Лана за негова говорителка и мениджър, като двамата много напомнят на Иван и Людмила Драго от филма Роки 4 На 8 януари 2014 г. в шоу на NXT Русев напада Ксавиер Уудс, след като новия директор в WWE Кейн им урежда мач.
Основни шоута (от 2014 г.)

Русев дебютира в основите шоута на 26 януари 2014 г. на турнира Кралски грохот. В мелето той влиза под номер 6. Задържа се около 6 минути и е елиминиран едновременно от 4 човека – Сет Ролинс, Кофи Кингстън, СМ Пънк и Коуди Роудс. В следващите няколко седмици Русев и Лана имат изяви в RAW и SmackDown.


Русев дебютира в RAW на 7 април 2014 г., веднага след Кечмания 30 като побеждава Зак Райдър.На 14 април побеждава Ксавиер Уудс в RAW. На 4 май на турнира Extreme Rulesпобеждава Ксавиер Уудс и Ар Труф в хендикап мач. Лана посвещава победата на Владимир Путин.

На 5 май той променя името си от Александър Русев на Русев.След турнира Extreme Rules Русев е признат за герой на Русия и е удостоен с почетен медал.

На турнира „WWE Battleground“ Русев побеждава Джак Фукльото и го нокаутира. На турнира Лятно Тръшване Русев също си тръгва с победа срещу Фукльото.След победата на ринга лежат Зеб Kолтър и Джак Фукльото.
На турнира „Нощта на Шампионите“, сред дълга вражда, му е уреден мач срещу Марк Хенри на, който той си тръгва с победа. До този момент той няма загуба на турнир.

Уреден му е мач на следващия турнир срещу приятеля и съотборник на Марк Хенри-Грамадата, където Русев го побеждава.
На 3 ноември след Първична сила, Русев побеждава Шеймъс в мач за Титла на Съединените Щати и стана новия шампион на Щатите.
Вижте едно интересно интервю на голеките от „Другата игра“ по Нова ТВ с кечиста Александър Русев на който истинското му име е Мирослав.

Това е един много голям Българин прославил родината ни !
Да бъдем Горди длъжни сме !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ