Николай Цонев: СИСТЕМАТА УБИВА всички!

в България

Николай Цонев: СИСТЕМАТА УБИВА всички!
Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук Николай Цонев !

СИСТЕМАТА УБИВА всички!
Системата ни убива! Държавата ни убива!
Всички нас! Тези, които останахме в България. Тези, които избрахме да отглеждаме децата си тук.
Няколко милиона души сме жертва на тоталния разпад на държавността, на институциите, на всичко. Храним се от медиите с плодовете на ширещото се беззаконие, корупция и престъпност! Живеем в постоянен страх, смазани от безброй битови теми и проблеми.

Управляващи и опозиция, опиянени от властта, работещи за собственото си благо и просперитет ни обрекоха на скотщина и кучешки живот. На самооцеляване. И всеки както може да се спасява сам.
Така нареченият политически елит ни мачка. Иска да ни унищожи. Да затрие българщината и България. Да изкорени добродетелите, родолюбието ни. Да ни продаде на чужденци…
Ликвидираха и разпродадоха всичко!

Ликвидираха здравеопазването. Лекарите избягаха, болниците фалираха. Ракът ни изяжда.
Образование няма отдавна или е под критичното ниво!
Неграмотност повсеместна и затъпяване на всички. Да живей арогантността и простащината!
Както на властта. Така е целесъобразно. Да ни направят идиоти като тях. И да ни манипулират всеки ден, непрекъснато!
Овчето стадо накъдето го подкараш, натам върви. Безропотно изпълнява и търпи. Чака и се надява, докато овчарите в парламента се наиграят.

Икономическият растеж го има, но само на думи.
Раята може и с малко. Който не може да се справи с беднотията – още по-добре. Да мре.
Наша си работа как оцеляваме. Важно е да се платят данъците и да се иде да се гласува. За ТЯХ. Да могат да си довършат започнатото. Да ни изтребят до крак. Да останем малко, но зависими, оскотяли, манипулируеми и съответно контролируеми. И да се изядем едни други. От алчност, от завист, от злоба.
Да останат ТЕ. Добре познатите ни политически лица и партии. Да си направят атомния гьол за милиони, да прокарат алчни капиталисти като Гинки, Калинки и Пенки… Да създадат условия за безнаказан живот на престъпници и олигарси. Да пазят мафията и монополистите. Да продължат да правят и ремонтират пътища, по които да мрем като мухи. Да си разпределят баницата взаимно, да се доварят и да си менкат властта, по ред – първо БСП, после ГЕРБ, който се позастоя, после пак БСП, после пак ГЕРБ и така докато ни изпият и кръвта.
Ама българинът е инат. Не се дава. Не гине. Не се маха от главата МУ (Бойко)
Не МУ стигат проблемите със Западните Балкани, головете, дъжда ами и тези черни фланелки с надписи “СИСТЕМАТА НИ УБИВА”…

Не МУ се дават пари за болни деца, за изтерзани родители, за мизерстващи българи, не му се дават на гадове…
А и те няма да МУ гласуват…!
Системата трябва да си довърши работата. Да НИ убие!
Кърлежите във властта „скочиха“ на майките, дръзнали да се борят за живота на децата си. Но обществото разбра, че каузата на тези жени касае всички нас.
Потърпевши са милиони.
Сега, днес е момента да се въстане срещу СИСТЕМАТА-УБИЕЦ.

Да я изкореним. До дъно.
Въпрос е на нашето оцеляване, на самоуважението ни, на собственото ни спасение е въпрос! Въпрос е за бъдещето на нас и децата ни. ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
Писмо на Тихомир Арнаудов – психолог, гр. Габрово, доброволец от референдума иницииран от Слави Трифонов

Николай Цонев

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ