Любопитно: Още по темата за босът на Якудза

в Любопитно

Любопитно: Още по темата за босът на Якудза
Както ние от bultimes.eu вече съобщихме, че заловиха босът на Якудза в Тайланд!

От Японската полиция потвърдиха, че става дума за издирваният бос на мафията! Татуировките му доказват, че именно той е издирваният бос на мафията !

Издирван е за убийството на свой конкурент още през 2003 година !
Според японската полиция над 60 000 са членове на Якудза, които са сред нас в обществото!
Бандите в Япония не са незаконни, но печалбите, които генерират от хазарт, наркотици и проституция са незаконни !http://bultimes.eu/Любопитно-Арестуваха-бос-Якудза/

В последните години Якудза генерира и сериозни доходи от хакерски атаки и търговия с компромати и секретна информация ! Според тайландската полиция той признава, че е бил член на банда на Якудза, но не признава убийството през 2003 година.
Той избяга от Япония за Тайланд през 2005 година.Любопитно: Още по темата за босът на Якудза

След огледа на татуировките, които доказват, че именно той е издирвания бос на мафията полицията допълва и че му липсва част от малкият пръст на едната ръка, което също е доказателство, че е бил част от Якудза, защото това е ритуал, в който се счита за самонадеяно самонаказание!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ