Само с един концерт Слави Трифонов може да помете властта!

в България

Само с един концерт Слави Трифонов може да помете властта!
Само с един концерт в София Слави Трифонов може да помете властта. Когато се съберат много десетки хиляди хора и атмосферата се нажежи, когато сърцето на Българският лъв се разтупти в гърдите ни само Слави Трифонов може да каже, че време да изхвърлим боклука от властта и да посочи истинските виновници за бедността и мизерията и да каже „напред народе“ тогава какво мислите ще се случи когато са възпламенени сърцата и душите ни, какво?

Тук не става дума за реч на омразата, тук става дума за всенароден гняв и ярост метафорично казано за народната „Любов”.

Трупаме в сърцата си болка, трупаме гняв, но някак си наведената глава сабя не я сече и заради това сме така! Наистина трябва да се действа по-мащабно и само Слави Трифонов може да организира такова всенародно събитие и да поведе народът пък каквото сабя покаже, да видим тогава кой кого и докога!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ