Протестът на майките

в България

Протестът на майките
Протестът на майките не е явление, а следствие на поведение! Тук не става дума за чума или епидемия, тук става дума за човешката трагедия!
На 30. 07 в 17:00 часа пред Народното Събрание народът се събира!
Правителството метални огради там монтира!

Време е за национално обединение, защото системата не убива само тях, а убива и нас самите ! Без значение дали си богат или беден системата те дебне всеки миг, всеки час! Дали си на село или в града системата се грижи и за хора и стада да бъдат унищожени ей така!
Системата ни граби и обира, системата е добре смазана машина!

Системните играчи са горе във властта, а тази власт не им дадена от Бога, излъгали са много хора! Хора като мен и Вас разберете няма да се спасим като седим по домовете!
Майките с деца се опълчиха на системата, която репресира, граби и дори убива!
Време е всеки, който майка го е кърмила да застане за да спаси родината ни мила като без цвят, етнос или вероизповедание нека да се включи в това начинание!

Системата изгради метална ограда, а това си е барикада!
И така, ти би ли подкрепил наистина майките с болнички деца или ще си постваме само в мрежата ей така?

Запомнете тази дата 30. 07. в 17:00 часа в София елате и нека да се опълчим на системата, която ни убива, но заедно като дружина!
Време, е да изхвърлим боклука от властта !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ