Скаларни лъчи срещу отделни личности

в Конспирации

За да бъде унищожена нервната система на някой човек и той да бъде убит на място е нужно скаларното оръжие да бъде нагласено на пулсов режим с голям интензитет. Това ще унищожи всяка жива клетка, бактерия и всички микроби, така че тялото ще се свлече незабавно на земята и няма дори да се разложи за 45 дена. Няма да има нищо живо, което да се разложи.

Цели групи хора могат да бъдат убити по този начин, дори и в радиус от 50 мили при максимална мощност. Скаларни лъчи настроени на по-ниска мощност могат да оставят човек в безсъзнание, който да бъде хванат на по-късна дата за разпит. Пресечени скаларни лъчи могат да покрият голяма гама от цели от нещо на обратната страна на Земята, до нещо под морето или под земята. Дори метала няма да може да служи за преграда тъй като може да бъде включен режим за омекване на метала. Скаларните лъчи могат да бъдат включени в рентгенов режим и на монитора може да се види какво има в обект под морето, под земята, както и във всяка сграда. Това се нарича радар за дистанционно виждане.

Всичко в небето може да бъде незабавно унищожено дори от една държава в друга. Всичко от което една държава има нужда за да унищожи каквото и да е в небето в територията на вражеската държава е да постави 2 или повече скаларни предавателя, които да формират скаларно-вълнова интерферентна решетка където щита е заключен над държавата във високо интензивен режим и това ще унищожи всичко което навлиза в периметъра.

Това може също да унищожи всичко по море и да детонира мини. Руснаците главно използват техните интерферентни решетки над САЩ за да контролират климата, придвижвайки топъл или студен въздух и когато въздушните маси се срещнат се образуват бури, урагани, поройни дъждове или ако желаят суша.

Земетресенията могат да бъдат създавани така както и изригването на вулкани според Том Биърден. Влагата може да бъде доставяна от океаните навътре в континента и студен въздух от север да бъде придвижван на юг. Силни гръмотевични бури могат да бъдат създавани. Той твърди също че през 1989 г. японските секти Язука и Аум са взели под наем скаларни технологии от руснаците за да си правят климатични експерименти в САЩ.

Америка обаче може да се брани и да отвръща със своите собствени скаларни оръжия. Могат да се свалят тихо пасажерски самолети като се праща нискочестотен скаларен лъч, който да повреди двигателя като се използват квадратите на интерферентната мрежа или портативни скаларни базуки, които да се целят в хеликоптери или всякакви други летателни апарати.

Морските кораби могат да бъдат атакуване през техните корпуси, а морски мини да бъдат детонирани. Всеки летателен апарат или сухопътна машина включително танкове могат да бъдат атакувани с портативни скаларни оръжия. Танковете дори лесно могат да бъдат унищожени с тях.

Том Биърден твърди че руснаците и американците тихо и тайно си свалят самолетите едни на други от 80-те години насам. Руснаците са сваляли американски самолети във Виетнам. Освен това руснаците редовно свалят американски сателити с помощта на руско произведени НЛО оборудвани със скаларни оръжия.

Между 1977 г. и 1982 г. Русия е свалила доста американски сателити. По това време те са искали пълен контрол над небето и са поставели сателити убийци оборудвани с лъчеви оръжия които да свалят американските сателити и дори и космическите совалки. Том Биърден твърди че всички ранни американски космически совалки са били свалени от руснаците а техни дубликати са се приземявали от друга база.

Американците хвърлили всички сили за да развият бързо своите лъчеви оръжия за да се защитят от руснаците и накрая успели да свалят няколко руски НЛО оборудвани с лъчеви оръжия. След това двете държави си разменили и по някой друг свален пътнически самолет.

Източник: xnetbg.net


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ