Питаш има ли смисъл?

в България

Питаш има ли смисъл?
Не подминавай тези думи, защото рано или късно те ще те застигнат!
Питаш има ли смисъл, виж сам! Не подминавай тази статия тя е за теб !

Питаш има ли смисъл да се борим?
Животът е борба във всички измерения и винаги има решения! Решения правилни или грешни с низ от действия, но не и от бездействия!

Искам да Ви кажа, само че има смисъл дори когато смъртоносна болест Ви мори надежда има, човеко разбери!

Дарителски кампании, медии, думи на ухо, от уста на уста, лекарства нови, надежда има винаги докато духът е жив той е непримирим!

Не трябва човек да се предава, защото не си сломен, не си победен докато сам не сведеш глава и не се предадеш! Клишета с много мъдрост до болка изстрадана, белези в душата, раняват ни думите на лошите, а годините телата!

Има смисъл казвам дори когато на легло си прикован, дори когато си в неравностойно положение помни, че все на някого си нужен, все някой те обича длъжен си, ако не заради друг то на лошите напук да кажеш АЗ МОГА, ТРЯБВА и напук на съдбата да се опълчиш ти!

Дори когато си предаден от близки, приятели и роднини, дори когато ти чувстваш, че си сам и ненужен на никого и на света спомни си ти за твоят враг като той ти става по-близък на душата от самият брат! Врагът на тебе ти е нужен, осмисля всеки твой ден, но и ти на него си му нужен и той е сам като теб!

Не само любовта е двигател на света и омразата може да даде стимул за живот колкото и парадоксално да звучи стига до крайност да не стигаш ти!
Питаш ме дали има смисъл, има да се живее този живот!
Животът е борба, а след всяка битка те очакват още две и няма място за отпускане, няма място на светът където ти да си на колене!
Не сваляй гарда, борбата те подържа жив, а това е животът – самата борба!
Не се предавай, намери си стимул и излъжи дори самият себе си, дори тази лъжа е благородна като дарил си глътка надежда за себе си и другите дори!

Намери си битка, ако душата ти е празна и чужда, ако трябва, но по пътят си ти продължи!
Борба и пак борба като това на практика си е животът, но не спирай ти!
Питаш има ли смисъл, намери го ти!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ