Мая Манолова: Повишаването на доходите е задача номер едно!

в България

Мая Манолова: Повишаването на доходите е задача номер едно!Мая Манолова: Видин заслужава по-добър и качествен живот!

Мая Манолова във Видин изгражда поредните регионални структури на гражданското движение „Изправи се.БГ“

Тук във Видин се срещаме с хора и даваме безплатни правни консултации, срещи с бизнеса как и къде могат да кандидатстват за подкрепа заради на създалата се ситуация заради Коронавирусът и по принцип за решаване на проблемите.

Манолова се среща с хора в цялата страна и навсякъде се издига народният глас, навсякъде се търсят решения на чисто човешки и битовите проблеми, навсякъде се търсят решения и на институционално ниво как да се решават регионални проблеми.

Решения, това е, което предлага екипът на Мая Манолова, решения когато държавата абдикира от своите задължения към народът и бизнеса към всички нас тогава гражданите се обединяват за да търсят решение и ги постигат задружно. Екипът на „Изправи се.БГ“ и Мая Манолова са до всички вас, до всички нас.

Припомняме, че Мая Манолова бе омбудсман на Република България и тя от години знае и може да решава проблеми! Видин може да се превърне в регионално средище на офисите и структурите там.

Тук във Видин изплува основният проблем на българските граждани, а именно ниските доходи. Манолова ясно заяви, че след като ние влезем в Българският парламент ще работим за повишаването на доходите на българските граждани – безусловно, драстично и категорично.

Мая Манолова даде пример с Румъния където доходите там на няколко пъти се повишават, а ние, казва тя, през 2007 година тръгнахме заедно. Според Борисов ние отдавна сме минали румънците, но според Мая Манолова и хората не е така.

Повишаването на доходите е задача номер едно и не само в публичният сектор, но и в частният сектор, именно за това трябва да се работи!

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/1244317322599008


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ