Манолова към Борисов: Не вдигайте отново ръка срещу народа си!

в България

Манолова към Борисов: Не вдигайте отново ръка срещу народа си!Манолова към Борисов: Не вдигайте отново ръка срещу народа си!

Г-н Борисов,

Спрете заповедта за повторно премахване на барикадите!

Не допускайте репресии над мирно протестиращите хора!

Спрете ритуалните танци, с които целите да удължите политическия си живот!

Вслушайте се в гласа на гражданите, вместо да хвърляте редовите полицаи, чиито семейства също са на протестите, срещу хората!

Подчинете се на волята на народа, в чиито интереси сте се клел като премиер!

След насилственото премахване на палатковите лагери на 7 август сутринта и изграждането на нови лагери, заповедта за повторното им разрушаване е директна провокация към протестите, която ще лежи на Вашата съвест.

Не лъжете, че протестиращите се опитват да окървавят протеста. Това не отговаря на истината. Протестът е мирен и не хората на площада искат кръв. Хапете до кръв Вие, защото браните властта си вече със зъби и нокти.

Г-н Борисов, гневът на гражданите е алтернативата Ви – да хвърляте полицията срещу хората е предателство срещу народа Ви. Не се позорете с такова предателство! Ако отново предизвикате протестиращите граждани с необоснована агресия, ще изконсумирате цялата чаша на народния гняв.

Спрете щурма на МВР срещу хората в палатките! Идете си с мир и не вдигайте ръка срещу народа си!

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ