Майки уморени протестират

в България

Майки уморени протестират
Майки уморени протестират, a правителството проблемите им игнорират! Стотици милиони има за язовири и администрация, а за хората с проблеми какво – кастрация!

Възпали ми се душата като гледам положението в страната!
Глухи ли са, слепи ли са тези политици от виковете на хилядите женици?
Системата не ги убива, направо ги ликвидира, а нас във Фейса ни блокира!

Във всяка екосистема напред вървят старите и болните пред стадото и всички по техният ход се движат, но само в България те последни са на опашката за пари, Борисов вземи се засрами !

Пари за коли, за депутати има, за самолети, кораби и всякакви неща, а за майките не се намери и пукната пара !
Закони се коват в парламента, ама за нещастните деца и тяхната нелека съдба закон няма !
Системата е съвкупност от системи, които не работят и те вече са остарели ! Време е да се направи реформа в страната, но никой не чува за проблемите на хората и на децата !

Време е за радикална Демокрация в тази и без това съсипана страна с болна нация !

Ако ние не се възмутим, ако ние не победим системата ще ни убие един по един и така в държавата преживяла купища вони сега ще се затрием сами ! Апатия, умора, бедност и недоверие живеем в безвремие, но проблемите не се решават ей така, а трябва да се хванем всички ръка за ръка !

Майки уморени протестират, а шибаните политици ги игнорират !
Във всеки град палатка, във всеки град протест, а правителство няма интерес, защото тук пари не може да открадне, тук става дума за спасението на не едно дете !

Докога ще търпим и ще мълчим, хайде всички майките да подкрепим ! Време е за национално обединение за спасение на страната и да изхвърлим ние боклука от властта за да си оправим страната заедно ръка за ръка !

Време е за пряка Демокрация за спасението на един народ, на една нация ! Майки уморени вън протестират, а хората като правителството проблемът игнорират !

Време е да бъдем единни и всеки да ги подкрепи днес ние тях, утре те нас и така гражданският контрол и волята на суверена да победят политическата мафия !

Без цвят и пол, без религия и етнос да се хванем ръка за ръка и жизненият си стандарт да повишим, народът си да спасим като това е национална мобилизация за спасението на една болна нация !
Майки уморени протестират, нека застанем до тях сега!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ