Лице на Демокрацията и протеста в България!

в България

Лице на Демокрацията и протеста в България!

Пак ли се повтаря сценария с Виденовата зима и Костовската Приватизация?

С протестите в страната, някак си изплуваха спомени от преди повече от 20 години! За да не допуснем грешката от това минало, когато малцина забогатяха, мнозина измряха а милиони обедняха решихме, да се поразровим и проверим: „Кой- Кой е в тези протести, че ни вика да променим нещо- със същото нещо?!”

Едно от лицата на протеста и стожер на борбата с корупцията е особенно интересно! Колеги журналисти, са правили мащабно проучване относно житието и битието на един бивш министър, което е изключително интересно! Човека, който се бори с корупцията, вика и скача срещу беззаконието и мафията, протестира срещу неправдата, върл защитник на Демокрацията и осъждащ Социализма, май се оказа, че е от същото  котило!

Според колеги журналисти, рода на бившия министър се е преселил в България, през 1945 г. От СССР- а сега де!!!!! По интересното обаче е връзката му с Държавна Сигурност- ти да видиш- сценария Костов. Както и да е до тук винаги има оправдание, но не е така за професионалния път на този борец! Оказва се, че преди да стане Министър, човека яко си е послал в неправителствения сектор! Великия правист и юрист, всъщност нямал никаква съдебна практика, дори адвокатската колегия от София, го е изключила и лишила от адвокатски права! Това обаче не е пречка на приятеля и съдружник, на един бивш Президент, да стане Министър! Няма да припомняме с какъв скандал беше освободен от Правителството на Борисов, въпреки приятелите си. Освен творческия и професинален път на Демократа, много е интересен и пътя на неговите финансии.Публична тайна е с какви пари създаде партията си.

По интересното обаче е, че този човек още от дълбока „демократична древност”, е отгледан и откърмен със съмнителни грандове, стипендии и дарения, от едни много обичани в България- НПО организации, всички до една под шапката на Сорос! Нещо повече, факт който безспорно доказва това, са членовете и учредителите на „министерската партия”, които до един са членове на „Протестна мрежа”!

За да не си мислите, че тази статия е поредната манипулация или измислица, ще оставим коментарите и размислите, за тези които могат, да разберат или се сетят за отминалите години и събитията, които протекоха! Прилагаме и линкове на статии, в които колеги журналисти са изложили факти от своите разследвания, за да си припомните в детайли всичко:

blitz.bg  monitor.bg korektno.bg  blitz.bg

Виж повече в Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ