За майките почивка няма

в България

За майките почивка няма
Майката почивка не знае, децата имат нужда от ежедневна грижа! Днес майките продължават да протестират още дори от цялата страна майки идват да ги подкрепят!

Депутатите се крият, но майките не ще се преклонят! Игнорират ги народните избраници и се крият от тях!
Дори властта си спретна контра протест против това!

Как някой може да протестира против майките, умът ми не го побира? Но после се присещам, че някой май им е платил! И така след като Омбудсманът майките изостави и даде своята воля на контрапротестният им вот за майките вече няма живот ! И така Омбудсмана Мая Манолова доказа, че обслужва ГЕРБ, а не народът, който протестира!

Но всеки вече знае, че душата си е продала Мая, но колко ли са и платили тя така да продаде своята съвест и кариера, колко ли са и платили само тя си знае !

Но народът Майките подкрепя и от цялата страна народ се стича към София за протестът на 30.07.2018 година пред Народното Събрание в 17:00 часа!

Срещата е ясна, враговете на народа също и всеки сам избира от коя страна на барикадата да застава!

И така Майките с деца с увреждания се изправят срещу политиците с увреждания, които не им пука, че народът протестира и омбудсманът проституира!

И така майките с деца срещу политиците с двулични лица като едно си Мая обещава, а друго после става и накрая тя майките изоставя! И така „системата ни убива“ казват майките, но и системата пак ги игнорира казваме ние!

Системата е за смяна и скоро народът ще ги помете системните играчи и народни палачи ще им се потърси сметка за делата !

Майките не почиват, защото да си майка днес в България е подвиг не призвание, а системата го превърна в наказание! Няма по-силно нещо на света от любовта!

И докато майките протестират има надежда за нашата страна, че има кой да ражда деца с Български имена!

Време е майките да бъдат подкрепени и националните предатели да бъдат изкоренени от властта!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ