Закон за привличане на желания. Как действа?

в Любопитно

Съществува Закон за привличане на желания. Когато го опознаете, ще разберете кое ще ви бъде от помощ да създадете в себе си усещането, че вече имате това, което искате.

Правете.каквото трябва, за да получите усещането, че притежавате желаното – и запомнете тези усещания. Всичко, което правите, за да получите тези усещания, буквално ви помага да привлечете желаното. Може да се случи така, че да се събудите и то да е вече факт! Или може внезапно да ви дойде блестяща идея какво да направите, за да получите желаното!

Ако действате в хармония с вашите желания, ще се чувствате щастливи, ще усещате пулса на живота. Тогава мигът ще спре и ще можете да му се насладите до насита.

Вселената обича скоростта. Не се бавете, не се двоумете, не се съмнявайте!

Когато има възможност, когато се появи поривът, когато интуицията ви подсказва, тогава действайте! Това е вашата работа. И това е всичко, което трябва да направите. Ще привлечете всичко, което поискате. Ако имате нужда от пари, ще ги получите! Ако имате нужда от хора, ще ги привлечете! Ако ви трябва определена книга, и нея ще привлечете.

Трябва обаче да внимавате какво привличате, защото ако съхранявате образи на неща, които искате, вие ще ги привлечете и те ще привлекат вас. Те буквално ще се появят във вашата физическа реалност с вас и чрез вас. Такъв е Космическият Закон. Отначало може да нямате нищо, може да се намирате в безизходица, но изход ще бъде намерен!

Източник: magicaura.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ