Арнолд Шварценегер: Нищо не трае вечно!

в Свят

Арнол Шварценегер: Нищо не трае вечно!
Арнолд Шварценегер стигна до тротоара!

Арнолд Шварценегер от сенатор до господин никой. Известният актьор Арнолд Шварценегер публикува собствена снимка на себе си на която спи на улицата под известната си бронзова статуя, и за съжаление пише “как времената се промениха…” причината, поради която е написал фразата е не само, защото е бил стар, а защото когато е бил губернатор на Калифорния е намерил хотел със своята статуя.

Персоналът на хотела казал на Арнолд: “във всеки момент можеш да дойдеш и да имаш стая запазена за теб”, но когато Арнолд вече не е губернатор и отива в хотела, администрацията отказа да му даде стая, в която да спи, под предлог, че трябва да плати за нея, понеже имали много резервации!

И така Арнолд отива и вади един спален чувал и застава под статуята и обяснява!

Арнол Шварценегер направи следният коментар „когато бях на важна позиция те винаги ми правиха комплименти ! Те забравиха за мен и за своето обещание !

Не вярваме на позицията, която имате нито на парите когато си важен в очите на хората, а всеки е твой приятел !
Ти невинаги ще бъдеш този, който си мислиш, но разбери, че невинаги ще бъдеш – нищо не трае вечно“!

Вижте още от bultimes

Ние ще добавим, че всеки политик у нас излязъл от орбитата на нормалността трябва да знае : “Не е нужно да си важен, важно е да си нужен “!

Защото както казва Арнолд: “Нищо не трае вечно “!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ