Чудо: Образът на Христос се появи на дънер! (Ето още от необяснимите видения)

в Религия

Христос отново се появи

Христос се появи на дърво. Ликът на Исус Христос се е появил на дърво в Аржентина. Ликът на Божия син бил забелязан от човек, който участвал в санитарна сеч на дърветата в гората.

Докато разчиствали, на един от пъновете блеснал образа му. Мястото било посетено от много вярващи. Те го наричали „чудото”. Образът на Христос си личи много ясно.

Веднага мястото било посетено от много болни. Там отишли да търсят спасение хора и деца с увреждания, да измолят лек от тежки болести, да се помолят за рожба.

Не само лика на Спасителя, но и раните, от които тече кръв са нещо, което учените не могат да обяснят защо се случва.

Явлението се нарича стигма. Появява се при мъже и жени. От раните по различни части на тялото тече кръв от раните. Кръвотечението може да спре така внезапно, както се е появило.

Раните наподобяват тези на Христос. Които се появяват по времето на приковаването на кръста по ръцете и краката.

Както и на главата, където му бил поставен трънения венец. Първият описан случай на стигма датира от 1222 година. Името на потърпевшия е Стивън Лангтън от Англия.

Две години по-късно Свети Франциск основал манастир в едно градче. Докато се молел по време на 40-дневния му пост в една пещера, получил стигма. А в раните се появили и гвоздеи.

1275 г. била съдбоносна за монахиня Елизабет. Тя казвала, че видяла разпъването на Христос на кръста. По време на молитвата на главата й се появило обилно кръвотечение.

Но един от най-интересните случа и е този с Падре Пио. Неговите рани кървели всеки ден, в продължение на половин век.

Катя Ревас е от Боливия. В дома й се намират статуетки и икони, които плачат със сълзи от кръв или масло. Всички научни изследвания сочат, че Катя изживява нещо необяснимо.

Катя казвала, че до нея стои Христос и тя го вижда.Камерите засекли светлина, която се отразявала в очите й. Раните й кървят един ден. След това изчезват и не остава белег.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Религия

Отиди на Топ