Христо Иванов с мъзга

в България

Христо Иванов с мъзгаТова не е новела по събитията на деня, това разказ за охлюва и орела.

Как един орел кацнал на едно високо дърво на върхът на една планина и поглежда в краката си и какво да види – охлюв!

Попитал орела „хей охльо-бохльо как ти си тук на върха“, а охлювът отвърнал – с мъзга. Та и всички ние виждаме звездните мигове на Христо Иванов и Продай България. На практика охлювът се бори с властта, но коя власт? На Росенец не пяха песни от тези „боят настана“, а химнът и се прегърнаха с ДПС! Отровни са прегръдките на ДПС и охлювът това ще разбере.

На практика от Продай България започнаха кампания срещу Мая Манолова и да засмукват електорат на Слави Трифонов, подлагат Радев и в същото време се гордеят, че Бойко Борисов им се обажда по телефона.

Имат армия от обучени провокатори в протестите някой дори в радикални постановки с бойно оръжие готови на крайни действия в името на това да се докажат на Сорос – неговите лакей у нас.

Болните амбиции на един охлюв да стане главен прокурор и да яхне новата вълна на грабеж са ужасяващи като добавим и сърбежът на кръгът Капитал и Прокопиев, който с удоволствие биха помагали на един гол охлюв.

То народният гняв и инертните сили от Дубай, които брулят върховете на властта, няма как да бъдат приватизирани от едно име Христо Иванов, защото той не е двигателят, той не е и вдъхновението, а той е човекът на статуквото именно затова и получава такава трибуна в медиите на властта, но скоро истината ще излезе наяве, защото в този спектакъл няма орли, а охлюви и с мъзга се постига пост, не с власт!

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ