То ли е Джамбазки?

в България

То ли е Джамбазки?
Ангел Джамбазки не подлежи на култивиране и как ПИАРКАТА на ВМРО не го обучи да не коментира нищо в социалнитемрежи и да не дава публични изявления когато е пил или е под влияние на някакви психотропни вещества, да не дава коментари когато гневен и прочие.

Социалните мрежи преливат от последните му коментари дали това е умишлено за да привлече внимание към себе си със скандал и да го отразяват безплатно не знаем, но знаем една древна поговорка, която гласи: „Мълчането прави от глупците мъдреци”.

До момента докато си отворят устат и не започнат да сипят глупости. Но в крайна сметка човек може да даде само това от което има в себе си, а в случаят сами сме свидетели какво носи в сърцето и душата си – вътре в себе си. В думите му прозират и други неща, които могат да бъдат в него, но най-вероятно те трябва да бъдат поставени от някого.

От пресата

Скандален чат с участието на Ангел Джамбазки. Вижте как говори човек избран да представлява страната ни в Европейския съюз и после пак се чудете защо в Европа ни смятат за ганьовци.

Джамбазки, който заради ниския си ръст е известен в социалните мрежи, като Джуджето е засечен да коментира в популярната група „Моджо Френс“.

Снимка 1

Често ползвана дума от Джуджето е нарицателното за мъжки полов орган – кур. Замисляме се,  дали не са верни разказите на видни хомосексуалисти, че Джуджето Джамбазки наистина им е предлагало сексуални приключения! Няма как по друг начин да си обясним такова влечението на „мъж“ към „кур“, която се оказва най-често ползваната дума от Джуджето Джамбазки, видно от чата.

Снимка 2

В чата Джуджето Джамбазки говори и за „ебавка“, което е още по-подозрително и сериозно ни замисля каква ли е неговата ориентация, че е толкова развълнуван от тези работи.

Снимка 3

Не закъсняват и подигравките от други членове на групата, които провокирани от арогантния език на депутата джудже го наричат „дамаджански“ и го определят като „то“.

Тук възникват въпроси ТО от КОГО и така. Ето и какво заля социалните мрежи, вие си направете сами преценка за или против То сте?

Ние от bultimes.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

 

 

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ