ТОП 5 причини една жена да замени своя съпруг с любовника

в Любопитно

Защо една семейна жена изневерява на своя съпруг и си търси любовник?

Отговор на този вечен въпрос ще намерим, след като диференцираме присъствието на един съпруг в живота на омъжената жена и необходимостта от един любовник.

На първо място липсата на достатъчно внимание от страна на нейния съпруг подтиква една жена да търси обич и внимание в прегръдките на друг мъж.

Липсата на внимание може да се допусне, след като мъжът работи прекалено много, за да издържа своето семейство, защото е темерут, защото не си пада по нежности – грубиян или защото вече има своя любовница.

Втората причина за изневяра е липсата на достатъчно забавления в леглото. Често жените си намират палави любовници, които да ги задоволяват физически по различни начини. Това важи както за младите и енергични дами, така и за застаряващите.

Друга причина е скуката. Има задоволени финансово жени, които скучаят и ако нямат някакво хоби или други интереси, с които да запълват своето излишно свободно време, те си хващат любовници. Но подобна ситуация твърде рядко се среща в България. Много повече е характерна за богатите западни страни или за САЩ, в които държави живеят семейства поколения наред, които са финансово обезпечени.

Една съпруга може да изневерява, когато нейният съпруг не й помага със средства. Формирането на семейния бюджет става по различни начини. Има семейства, в които партньорите си разпределят разходите по равно. В други, който получава по-големи доходи плаща по-високите сметки, а другия с по-малки доходи, заплаща по-малките.

Има съпрузи, които не дават пари за издръжка на семейството си и ги харчат само за себе си. Неспособна да се справи сама с издръжката на своето домакинство и деца, жената е принудена да търси външна помощ.

Тогава тя си хваща любовник с възможност да я обезпечава. Много често такива връзки завършват с развод и жената става съпруга на своя любовник.

Не са малко случаите, в които една жена е била заставена да изневери на своя съпруг, когато нейният шеф например я е харесал. Ако тя откаже да бъде любовница, той започва да я шантажира и да я заплашва. Или една жена, която иска да направи кариера, не рядко е изправена пред необходимостта да бъде любовница на някой, който има власт и от когото зависи нейната кариера.

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ