Тази зодия я наричат “адвокат на дявола”? (Досетихте ли се коя е)

в Любопитно

Тази зодия няма тотемно животно

Тази зодия я наричат още „адвокат на дявола”. Според астролозите тотемът ще ни защити от капризите на съдбата. Но този знак няма такъв.

И той не прави подобна защита. Досетихте ли се, че става въпрос за зодия Везни.

Те имат само едно животно, което се счита за техен символ и това е пчелата. Защото този знак е усърден и организиран също като нея.

С представителите на знаците Лъв, Близнаци, Водолей и Стрелец Везните могат да изградят не само приятелски отношения, но и стабилно семейство.

В отношенията с другите Везните винаги се стремят да ги изслушат и да предложат решение. Въпреки че се отличава с някаква нерешителност.

Ако се спори около тях, представителите на този знак предпочитат неутралната позиция и да потушат конфликта.

Без да преминат на никоя страна. Заради което този знак е наричан също „адвокат на дявола”.

Позитивното отношение и естествената чувствителност позволява на Везните лесно да печелят околните и съчувствието им. Ето защо този въздушен знак винаги има приятели.

От друга страна естествената срамежливост на тази зодия не им позволява да откажат на другите. Те се стремят да угодят на всички, което често е невъзможно.

Но и те могат да бъдат разстроени и разгневени. В бурята на емоцията си могат да излеят цялата си душа. В този случай трябва да изчакате да отшуми яростта им.

Везните много бързо възстановяват самоконтрола си и често съжаляват, че са избухнали.

Везните не таят илюзии и не вярват в любовта от пръв поглед. Но оценяват чувствата, домашния комфорт, топлината. Търсят партньор, с който да изградят дългосрочни и хармонични отношения.

Жена, родена под знака на зодия Везни, е мечта за всеки мъж.

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ