„Тагесцайтунг“! Смъртоносните слухове в живота на Бойко Борисов !

в България

"Тагесцайтунг"! Смъртоносните слухове в живота на Бойко Борисов !
„Тагесцайтунг“: Бойко Борисов има криминално минало Информацията на бившия американски посланик Джон Байърли, че българският министър-председател Бойко Борисов има криминално минало.

Това твърди в свое разследване един от най-авторитетните седмичници в Европа – германският „Тагесцайтунг“.
Секретната грама от 9 май 2011 г. изтече в WikiLeaks и беше публикувана на 25 май същата година. В доклада бившият американски посланик Джон Байърли пише до Вашингтон за криминалното минало на Борисов, като се позовава на информация от SIMO – кодово име на ЦРУ, пише германският седмичник. Журналисти от „Тагесцайтунг“ разбрали това от бивш служител на американското разузнаване.

„SIMO е кодова дума за ЦРУ. Тя се използва единствено за вътрешни цели. Не е разрешено да се изговаря публично“, твърди бившият служител на ЦРУ. Борисов коментира информацията в секретния доклад на Байърли като „слухове“ и „непълни анализи“. „Щеше ли Борисов още да е премиер, ако се знаеше, че зад обвиненията срещу него стои не друг, а американското ЦРУ“, пита обаче вестникът. Статията напомня най-впечатляващите твърдения на Байърли, че Бойко Борисов е участник в „тежки криминални дейности“, като нелегална търговия с метаамфетамини и мръсни сделки с петролната компания „Лукойл“. Всичко това е от времето, когато той беше главен секретар на МВР.

В статията се споменава и Цветелина Бориславова, с която Борисов живееше на семейни начала. За нея Байърли пише, че необезпокоявана е прала пари.

Разкритието, че SIMO и ЦРУ са едно и също качват много стойността на съдържанието на въпросната американска грама, а обвиненията срещу българския премиер добиват нова острота, пише в заключение „Тагесцайтунг“. Какво пише в грамата Байърли, която се позовава на данни от ЦРУ!

Десетки американски медии също тиражираха информация за Борисов за тях никой нищо не казва в България ! В специализираното издание на Американският сенат също имаше статия посветена на Бойко Борисов и връзките му в Мафията и престъпното му управление, но Борисов също контролира и медиите в страната и тази информация се цензурира у нас! Днес сме свидетели как той се бори с Митьо Очите, а същият заяви, че е в прехода от самото начало насам и може да разкаже за каналите и престъпността в мафията много и накрая щеше му писне и ще покаже истинското лице на Борисов!

Според Бойко Борисов това за криминалното му минало са слухове! Слухове ли са, че е един от синдиката на босовете на СИК?
Сигурно от слухове бяха убити над 148 ключови играчи в мафията ни !
Повечето от тях престъпни Босове от СИК и ВИС 2 !

Слухове пратиха и Килърите в затвора до живот, защото и те знаят някой друг слух ! Слухове за Мишо Бирата, слухове за десетки милионери, слуховете не спират да се вписват в тефтерчето на Цветан Цветанов !

Виждаме какво става с техните бизнесмени като този във Велико Търново на Петър Христов ! Слуховете са си слухове, но много хора си отидоха от този свят заради слухове, не мислите ли?

Когато Ви управляват хора със сиво минало по слухове най-вероятно и икономиката на България ще е сива !
Сивата икономика ражда престъпност в една паралелна държава и там над човешките съдби се извисяват не закони, а слухове !

Когато чужди разузнавателни централи правят анализи за този или онзи това не са слухове, това са факти !

След случая с КТБ колко ли слухове имат черно на бяло в САЩ за Борисов? Колко ли слухове получават и днес?
Истината е, че Бойко Борисов е на хранителната верига в мафията у нас и тя съществува, защото получава пари от обществени поръчки – от държавата, а Премиер на тази държава е Бойко Борисов !

Днес сагата за Митьо Очите и престъпното съзаклятие и всичко свързано със СИК и ВИС2 може просто да се каже, че са слухове, нали?

Или е време истината да излезе на яве кой и как Ви управлява!

Вижте още от bultimes

 

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ